Prvi izlagači

13.12.2010.

Dogovoreni su prvi izlagači i potpisani ugovori. Preostalo je još 80% slobodnih izlagačkih mjesta u prvoj seriji za izlaganje na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. Iskoristite i desetke novih vrsta popusta koje organizator sajma nudi svim izlagačima. Popusti i do 30%!

Izlaganje na sajmu Web::INDUSTRIJASajam Web::INDUSTRIJA 2011 - BeSeen okupiti će po treći puta za redom najpoznatije i najsnažnije pružatelje web usluga i proizvoda na domaćem tržištu (vidi ovdje tko je izlagao: 2009 i 2010), te će tako svim posjetiteljima dati uvid i presjek na događaje i trendove u svijetu interneta.

Želite li i Vi biti viđeni (eng. be seen)? Odaberite još danas povoljniju cijenu izlagačkog prostora ili mogućnost predavanja u prepunoj najvećoj dvorani Hypo centra na 1. katu. A možda i oboje. Naravno, za sve oblike suradnje i prijedloge predvidjeli smo popuste i do čak 30%. Ponuda je sasvim nova, jeftinija nega prošle godine, ali i s nekim novitetima.

Buduće višestruke izlagače/predavače nagrađujemo najvećim popustom! Potpisivanjem višestrukog ugovora stjeću pravo ne samo na najveće popuste, već i na unaprijed osigurano izlagačko mjesto na sajmu, odnosno predavački time-slot u programu predavanja koja su bila i ostala slobodna za sve posjetitelje Web::INDUSTRIJE.

Tako, na primjer, ako se odlučite na izlaganje i 2011. i 2012. godine, te plaćanje računa do 1.3.2011. - dobivate popust u obje godine čak 30% što za promo paket SHOW (predavanje 20 min.) ili promo paket EXPO (štand 2m x 2m) iznosi tek 1.750 kn + PDV (= 2.152,50 kn).

Ako ste prošle ili pretprošle godine ispustili iz vida izlaganje na Web::INDUSTRIJI - ne propustite ove godine ponuditi posjetiteljima ono najbolje i predstaviti se bolje od konkurencije. U svakom slučaju i drugačije - jer ovo je jedini specijalizirani sajam web-ponude u Hrvatskoj. A i šire. Iskoristite sve prednosti.

S obzirom na broj izlagača, Vaša ponuda može biti itekako uočena.