Izlagači na sajmu

"Poslovanje na web-u... zašto ne? Nudi iznimne mogućnosti za poduzetnike i korisnike, olakšava poslovanje i kupovinu, elegantno je i jednostavno. Definitivno postaje sve popularnije među nadolazećim generacijama koje će u njemu vidjeti samo prednosti."

- Maja Blaguški, Virtus dizajn

Ako dolazite na sajam Web::INDUSTRIJA 2011, željeti ćete uspostaviti nove poslovne kontakte, upoznati nove poslovne partnere, dobiti uvid u rad ostalih na tržištu, no želiti ćete saznati i nove poslovne ideje, prikupiti važne poslovne informacije, susresti se s poznatim pružateljima web usluga (s kojima možda već i surađujete, a da ih niste ni upoznali), te s ostalim web-profesionalcima koji također dolaze na sajam.

"I zato je Zlatko na prvo mjesto liste zadataka napisao: privući pozornost. Na to je dodao: moramo biti smješteni tamo gdje prolazi puno ljudi (da nas mogu pronaći i vidjeti), bliže konkurenciji (da mi vidimo njih) i štand mora privlačiti sadržajem, izvedbom i bojama."

- Saša Petar, iz knjige "Kako preživjeti sajam"

Kako biste se unaprijed pripremili i saznali koje sve web-tvrtke odlično posluju i za vrijeme teže gospodarske situacije (a bave se web-uslugama), donosimo Vam popis posložen prema redosljedu dogovaranja i zakupa izlagačkog prostora na sajmu. Ovdje navedeni izlagači će se predstaviti posjetiteljima samo 1. dana sajma, a ne i 2. dana.

Tko će se sve predstaviti?

Virtus dizajn je osnovan 2005. godine. Dosad su izradili preko 400 web projekata – od najjednostavnijih prezentacijskih stranica tvrtki do portala s visokom interaktivnošću.

Od samog početka svog postojanja inzistiraju na izradi kvalitetnih, funkcionalnih i dobro organiziranih web stranica za sve svoje klijente. Sve izrađene projekte radili su u skladu sa internetskim standardima, koristeći moderne tehnologije i prateći svjetske trendove. Prilikom izrade internet stranica posebnu pozornost posvećuju estetici koju smatraju jednim od bitnih čimbenika svake prezentacije na internetu.

Najveći izazov predstavljaju stranice koje daju odgovarajuću razinu administratorske slobode (CMS), ali i interakciju s posjetiteljima. Vjeruju da svaka prava web stranica ispunjava svoju svrhu ukoliko sadrži najnovije informacije i ukoliko vlasnicima i posjetiteljima omogućuje komunikaciju na svim razinama. [ISTAKNUTI IZLAGAČ]

Microsoft Hrvatska

Microsoft Hrvatska - Tvrtka Microsoft Hrvatska d.o.o. osnovana je u siječnju 1997. godine. U cijelosti je u vlasništvu Microsoft Corporation, Redmond, WA i odgovorna je za razvoj hrvatskog tržišta. Neposredni zadaci su joj organizacija prodajnog kanala, suradnja s velikim korisnicima, organizacija tehničke podrške, marketing te legalizacija i lokalizacija proizvoda.

Web::Edukacija

Web::Edukacija - Obrazovni projekt namijenjen poslovnim ljudima koji u svom redovnom poslovanju koriste web alate za web-development, web-marketing, web-oglašavanje i web-poslovanje.

VAŽNO!!! Za za sve članove Web::Kluba - seminari i radionice su maksimalno jeftinije - čak 20%!!!

Uz poznatu opasku "Ne poslujte naglavačke!" Web::Edukacija Vas poziva da usavršite svoja znanja na području internetskog marketinga, web-poslovanja i web-developmenta.

Trenutak.hr se bavi profesionalnom izradom internet stranica, internetskim marketingom i SEO optimizacijom. U svom radu poseban naglasak stavlja na poslovni rezultat pojedinog web projekta.

Kako bi jednom izrađene stranice klijenata imale dovoljan broj posjeta, Trenutak.hr izgradio je i svoju mrežu internetskih portala na kojima promovira usluge svojih klijenata. Mreža danas bilježi preko 20 000 jedinstevnih dnevnih posjeta i jedinstvena je mreža tog tipa u Hrvatskoj.

logIT internet usluge je tvrtka specijalizirana za web dizajn, programiranje web aplikacija po mjeri i internetski marketing.

Izrada web stranica izgrađenih na programskim sustavima koji su maksimalno optimizirani za tražilice glavna je preokupacija tvrtke. logIT je poseban po tome što uz svoje usluge nudi jamstva te ima potpuno otvoren i transparentan online cjenik svih usluga.

CISEx

Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera - HNIS (Croatian Independent Software Exporters - CISEx) okuplja hrvatske proizvođače softvera koji nastupaju na internacionalnom tržištu. Udruga je osnovana u siječnju 2011. godine.

Osnovne djelatnosti udruge su razvoj platformi i modela suradnje izvoznika softvera i svih pratećih industrija, promocija industrije i članova udruge, razvoj programa edukacije za članove, razvoj programa suradnje s komplementarnim udrugama, znanstvenim, državnim i međunarodnim organizacijama, poticanje programa investicija u softversku industriju, sudjelovanje u izdavačkim projektima, organizacija stručnih skupova, razvoj programa suradnje s akademskom zajednicom, razvoj programa zapošljavanja i društveno korisni projekti. 

Kolektiva svaki dan posjetiteljima osigurava ekskluzivne i privlačne ponude uz popust od 50% do 90%. 

Ovaj prvi hrvatski web servis za grupnu kupovinu pokrenut je još 2009. godine i dodanas je građanima uštedio oko 15 milijuna kuna. Svakako jedan od najznačajnijih faktora za pokretanje "kupovine putem interneta" sada ćete imati prilike upoznati uživo na sajmu Web::INDUSTRIJA 2011.

Natječaj startUPweb 2011 namijenjen je promicanju najinovativnijih, najkreativnijih ili financijski najisplativnih projekata koji u svom poslovanju koriste web. Po prvi puta će najbolji izdvojeni projekti, ocijenjeni od strane stručnog žirija dobiti svoje mjesto pod suncem i na sajmu Web::INDUSTRIJA 2011 - BeSeen.

Želite li vidjeti što smišljaju web-poduzetnici? Želite pobliže upoznati kakve ideje se nagrađuju? Možda želite investirati u nove poslove? Svakako posjetite štand za pobjednicima natječaja startUPweb.

Trikoder je tvrtka koja na svojoj razvojnoj platformi (Trikoder framework) omogućava ubrzani razvoj web aplikacija (eng. rapid application development) pružajući svojim rješenjima brzi odgovor na potrebe poslovanja klijenata i primjenu posljednjih trendova u web-industriji.

Trikoder je nastao 2004. godine kao softverski i web odjel prethodne tvrtke Digiwhale multimedia, a postao zasebna tvrtka u siječnju 2008. godine. Izrastao iz vizije svojih osnivača, svakodnevno se razvija i proširuje sinergijom timskog rada i individualnih sposobnosti u širu cjelinu koja je sposobna producirati bilo koju poslovnu ideju na web. Na dan sajma, možete ih upoznati kroz njihovo edukativno predavanje.

 

Web-hosting.hr je novi servis pokrenut s ciljem da novim i prosječnim korisnicima pomogne odabrati web hosting te ih educira o srodnim temama. Servis prati novosti kod hrvatskih pružatelja web hostinga te Vam donosi akcije, novosti, propuste i pruža kompletnu podršku za Vaš problem oko hostinga.

U sklopu sajma, Web-hosting.hr održati će edukativno predavanje. Na predavanju ćete vidjeti aktualnu ponudu hrvatskih tvrtki sa puno primjera i usporedbi. 

Etarget je reklamna mreža na internetu koja pruža usluge kontekstualnog ciljanog oglašavanja sustavom plaćanja za klik - pay-per-click (PPC). Etarget posluje u 8 zemalja središnje i jugoistočne Europe, a u Hrvatskoj prisutan od 2007. godine.

Klijenti Etargeta su mala i srednja poduzeća, međunarodne tvrtke, agencije i web dućani, a partneri na čijim se stranicama prikazuju Etargetovi oglasi su najposjećeniji hrvatski portali poput: tportal, net.hr, index.hr, 24sata.hr i mnogih drugih.

  Metuzalem d.o.o. je web-dizajn i marketing agencija koja udružuje profesionalce na području grafičkog i logo dizajna, web dizajna, programiranja web portala, internet trgovina i web stranica, SEO optimizacije, CRM rješenja te marketinga.

  Svakodnevnim učenjem, višegodišnjom praksom i predanim radom u mogućnosti su klijentima ponuditi potpunu uslugu i cjelovita rješenja: od planiranja projekta, preko vođenja i završnog testiranja, sve do praćenja uspješnosti i nadogradnje, a sve u cilju pračenja novih trendova i ostvarivanja ciljeva klijenta.

  Kako sami za sebe kažu - vole kreirati iznimne internet stranice, vizualne identitete i marketinške kampanje koji postižu željene ciljeve. 

  Konzum Internet prodavaonica – kupnja putem interneta uz dostavu do Vaših vrata!

  Konzum Internet prodavaonica kupcima nudi asortiman više od 20.000 artikala po povoljnim cijenama sa svim aktualnim akcijskim ponudama.

  Osim za narudžbe koje kupac može izvršiti za svoje kućanstvo, kupnja putem Konzum Internet prodavaonice posebno je pogodna ukoliko korisnik želi iznenaditi svoje najbliže - roditelje i prijatelje ili umjesto njih obaviti kupnju. Konzumov djelatnik dostavit će naručenu robu direktno do vrata kupca ili na adresu osobe za koju je narudžba izvršena, u točno dogovorenom terminu koji kupac odabere. Dostava naručenih proizvoda vrši se na području grada Zagreba i šire okolice, Rijeke, Opatije, Splita te Osijeka i okolice.  

  WSpay™ Payment Gateway je sustav koji je pokrenut 2004. godine od strane Web Studia d.o.o. i jedan je od prvih Payment Gateway servisa za online autorizaciju kartica na ovim prostorima.

  Nastao je kao plod dugogodišnjeg iskustva i suradnje sa kartičarskim kućama i u potpunosti je razvijen u Web Studiu. 

  • WSpay™ je svakako prepoznatljiv po niskim troškovima korištenja sustava a s druge strane stabilnosti i pouzdanosti korištenja.
  • WSpay™ je sustav koji omogućuje spajanje prodajnog mjesta s jednom ili više kartičarskih kuća na jednostavan  način.
  • WSpay™ je jednostavan za implementaciju u bilo koji sustav za on-line kupnju a postoje i gotovi moduli za open source rješenja.

  Kompletna dokumentacija, kao i upis na servere WSpay™-a, se dobije nakon što se popuni on-line Zahtjev za aktivaciju WSpay™-a

  Emporia je tvrtka koja se bavi  izradom web aplikacija po potrebama klijenata na ASP, PHP i ASP.NET tehnologiji, internet marketingom te izradom profesionalnih web shopova te web stranica na CMS sustavu.

  Emporia je prisutna na globalnom tržištu te ima klijente iz svih dijelova svijeta.

  Najnoviji produkt Emporie je Discount4Web.com koji omogućuje narudžbu web stranica putem internet trgovine po najpovoljnijim cijenama uz garanciju zadovoljstva.

  UklanjanjeVirusa.com - "Nakon što ste dovoljno puta nagrabusili jer su Vam računala održavali nestručno, vrijeme je da probate kako to rade profesionalci. Naše usluge su Vam potrebne ukoliko već imate probleme s virusima, ali i ukoliko želite izbjeći probleme s virusima prije nego što se dogode. Orijentirani smo na male i srednje velike računalne korisnike kojima možemo pružiti različite usluge s osnovnim ciljem njihova nesmetanog i sigurnog rada.

  Također otklanjamo i probleme usporenih računala. Želite li da Vaše računalo radi onom brzinom kojom je radilo kada ste ga prvi puta upotrijebili, mi Vam možemo pomoći. Uzrok usporenja rada najčešće su različiti maliciozni programi čijim se uspješnim uklanjanjem također bavimo ili naprosto nagomilane sistemske datoteke koje računalo tijekom vremena stvara, ali ih zbog svoje nesavršenosti ne briše.

  Brinemo i o Vašim podacima, kako oni nikada ne bi došli u pitanje ili nestali jer to je jedini nepopravljivi problem s računalom. Zato pazimo i na Vaše mailove, kontakte, dokumente i sve ono što je Vama važno za neometano poslovanje.

  I ono najvažnije, volimo svoj posao i to naši korisnici i te kako osjete u kontaktu s nama Smile"


  Knopso je tvrtka koja je nedavno izašla na tržište s inovativnim sustavom za naplatu s kojim je osvojila i Premijerkinu web nagradu 2010. na natječaju Vidi Web Top 100.

  Zapošljava bivše zaposlenike Insituta Ruđer Bošković, stručnjake u području dubinske analize podataka, analize vremenskih serija i općenito matematičkog modeliranja. Fokus tvrtke je na optimizaciji poslovnih modela uz jasan stav kako su poslovni modeli zasnovani na matematici dugoročno efikasni i održivi. 

  HULK - Hrvatska Udruga Linux Korisnika je neprofitna udruga građana koja promiče razvoj i uporabu GNU/Linux sustava te ostale slobodne programske podrške u Hrvatskoj od 1996. godine, te koja nastupa na Web::INDUSTRIJI od prvog sajma.

  HULK je prepoznat kao središnje mjesto za savjetovanje, korištenje i popularaziciju Linux perativnog sustava. Kao takvi, HULK održava centralni Linux portal u Hrvatskoj (www.linux.hr), organizira središnju Linux konferenciju (cluc.linux.hr), prilagođava Linux hrvatskom podneblju, te doprinosi i izrađuje programe otvorenog koda.

   

  Ako i Vi želite nastupiti na sajmu Web::INDUSTRIJA 2011 (predavanje ili štand ili oboje), više o mogućnostima saznajte kroz kontakt sa organizatorima.