Ponuda za nastup na sajmu

S obzirom na oko 400 posjetitelja na prošlogodišnjoj Web::INDUSTRIJI, te da je prošle godine to bio tek prvi sajam ovog tipa za koji su gosti čuli iz regije - ove godine očekuje se još veći broj posjetitelja, ali i izlagača s edukativnim predavanjima.

Ove godine sajam Web::INDUSTRIJA 2010 može svim zainteresiranim ponuđačima web proizvoda i usluga (tehnologija, marketing, poslovanje), te srodnim djelatnostima ponuditi izlaganje na ovom jedinstvenom jednodnevnom događanju u Zagrebu kroz izlaganje putem ili štanda ili predavanja ili - oboje.

Ovdje možete kliknuti da vidite tko su dogovoreni izlagači.

Želite se obratiti publici kroz - predavanje?

Uskoro detalji o ovoj opciji Vaše izravne promocije publici...

Želite svoje izlagačko mjesto - štand?

Zakupom izlagačkog mjesta tj. štanda na Web::INDUSTRIJI 2010 osigurati ćete svoju promotivnu lokaciju tokom cijelog dana blizu središnjeg ulaza u dvoranu gdje su predavanja i time osigurati uočljivost za sve goste ovog događanja. Uz promotivni program na svom štandu, koji je u potpunosti prepušten Vašoj kreativnosti i imaginaciji, komunicirajte uživo sa Vašim potencijalnim klijentima i kupcima web usluga.

Budite zamjećeni na Web::INDUSTRIJI 2010 i neka Vaši posjetitelji ostanu zadivljeni Vašim pristupom. Ostanite i nakon sajma vrijedni spomena. Zbog toga će se i Vaši budući klijenti upravo vraćati baš Vama.

Ovdje možete vidjeti oslobođenost zadnje serije štandova koji su slobodni i za Vaš zakup:

Slobodno Rezervirano Rezervirano
Zainteresirani Slobodno
 Rezervirano Rezervirano
Zainteresirani Zainteresirani Slobodno

Napomena: Rezervirajte svoje mjesto na sajmu što prije jer je broj štandova ograničen.

Zakupci izlagačkog mjesta tj. štanda na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010 - BOOM! osigurati ćete svoju promotivnu lokaciju tokom cijelog dana održavanja i to blizu središnjeg ulaza u dvoranu gdje se održavaju cijeli dan besplatna edukativna predavanja. Na taj način će izlagači na sajmu osigurati uočljivost svog štanda, tvrtke, proizvoda ili usluge, te će tako organizator osigurati svim izlagačima da svaki posjetitelj sajma barem jednom navrati na štand. 

Cijene zakupa

Kako biste se promovirali na Web::INDUSTRIJI 2010, možete zakupiti ili vrijeme za predavanje ili mjesto za štand. A možete i oboje. Jer tako ćete najbolje napraviti BOOM! promociju Vaše tvrtke. Zato smo pripremili za Vas i tri promotivna BOOM! paketa koja možete detaljno upoznati preuzimanjem ove PDF datoteke koja sadrži kompletnu BOOM! ponudu za Vaš marketing:

 WebIndustrija2010-Boom.pdf (485.5 KB)

Oko svih dodatnih pitanja - slobodno nas kontaktirajte.