Kontakt organizatora

Organizator sajma i predavanja Web::INDUSTRIJA 2010 (organizacijski odbor) su djelatnici tvrtke Marketing odjel d.o.o. Kontakt podaci tvrtke su sljedeći:

Marketing odjel

Kontakt osoba:

Dora Staničić

 

 

MARKETING ODJEL d.o.o.
Selska cesta 34/a
10000 Zagreb, Croatia

E-mail:
webindustrija@marketing-odjel.com

 

Telefon:
091 / 212 - 9287
(+385912129287)

Telefaks:
01 / 55 - 60 - 701
(+38515560701)

Za sva eventualna organizacijska pitanja obratite se organizatoru na ovdje navedene kontakt podatke. Ovdje je ponuda za nastup na sajmu.

Ostale kontakt podatke organizatora potražite ovdje:
www.Marketing-Odjel.com/kontakt

Ako ste propustili prošlogodišnji sajam internetske industrije u Hrvatskoj (a i regije), vjerujemo da nećete ovogodišnji. Barem kao posjetitelj.

Svi posjetitelji se moraju prije dolaska na sajam registrirati putem weba (neregistrirani neće moći ući na sajam!!!). Registracija je besplatna za sve zainteresirane, no zahtjeva detaljan i točan odgovor na sva postavljena pitanja prilikom registracije, te omogućuje registriranima ulazak na sajam i slušanje svih predavanja. Broj posjetitelja na predavanjima biti će ograničen, dok za dolazak na sajam neće. No, ne brinite, ako se i ne uspijete prijaviti za slušanje predavanja - uvijek možete navratiti na štandove i sjesti na poslovnu kavu sa potencijalnim poslovnim partnerima.