Izlagači

"Poslovanje na web-u... zašto ne? Nudi iznimne mogućnosti za poduzetnike i korisnike, olakšava poslovanje i kupovinu, elegantno je i jednostavno. Definitivno postaje sve popularnije među nadolazećim generacijama koje će u njemu vidjeti samo prednosti."

- Maja Blaguški, Virtus dizajn

Sajam Web::INDUSTRIJA 2010 okuplja relevantne ponuđače web proizvoda i usluga, te će i ove godine ponuditi publici najbolja rješenja za poboljšanje njihovog poslovanja i putem interneta. Na sajam ove godine dolaze izlagati sljedeći ponuđači proizvoda i usluga:

  Prohosting.hr

Prohosting je tvrtka koja pruža kvalitetne usluge web hostinga, reseller hosting, root i managed servera te virtualnih servera od 2001. godine. Njihova podružnica u Austriji ima više od 200 osobnih servera te više od 8000 zadovoljnih korisnika.

Svi njihovi serveri locirani su u austrijskom podatkovnom sjedištu Interxion, Wien XII gdje je ujedno i njihova podružnica Prohosting.at. Smještaj servera u Austriji osigurava, Vama, kao korisnicima njihovih usluga najveću brzinu učitavanja te najmanji "ping". Većina Hrvatskih internet service providera (ISP) izlaz u Europu traži preko Austrije što osigurava da je "ping" prema njihovim serverima manji od 30 milisekundi.

 

Etarget je reklamna mreža na internetu. Pruža usluge kontekstualnog ciljanog oglašavanja sustavom plaćanja za klik - pay-per-click (PPC). Etarget posluje u 8 zemalja središnje i jugoistočne Europe. Njihovi klijenti su mala i srednja poduzeća, međunarodne tvrtke, agencije i web dućani, a partneri na čijim se stranicama prikazuju Etargetovi oglasi su najposjećeniji hrvatski portali poput:

  • tportal
  • net.hr
  • index.hr
  • 24sata.hr
  • ...i mnogih drugih.

Etarget u Hrvatskoj je prisutan od 2007. godine. Etarget mreža je pružatelj usluga ciljanog kontekstualnog oglašavanja po sistemu plaćanja za klik, dok je prikazivanje oglasa u mreži partnetskih portala potpuno besplatno.

Broj stranica na kojima se prikazuju Etargetovi oglasi kvalitativno raste - registracija u www.etarget.hr je besplatna a kada se uplati minimalna uplata u iznosu od 400 kn oglas se prikazuje na oko 270 najposjećenijih hrvatskih web stranica.

Country manager Etargeta u Hrvatskoj je Marek Vidovič.

 


Internet Softver je web development tvrtka koja posluje na tržištu od 2005. godine i specijalizirana je za izradu web stranica i web aplikacija sa zahtjevnijim bazama podataka.

Sve njihove web aplikacije i baze podataka razvijene su za Open Source platformu, softverskim tehnologijama kao što su Linux, Apache, MySQL/PostgreSQL i PHP. Upravo zato možemo našim klijentima ponuditi povoljnije cijene, koje ne uključuju trošak operacijskog sustava, baze i web poslužitelja, a istovremeno mogućavamo integraciju s ostalim sustavima i softverima (Windows, Oracle, SAP, itd.).

Temelj svih aplikacija čini vlastita AdminMax platforma, na koju se nadograđuju moduli prema željama naručitelja. Modularni razvoj aplikacija omogućava im učinkovito i brzo stvaranje različitih poslovnih rješenja, a pogodan je i kod izrade internet stranica.

 

POSLuH

POSLuH d.o.o. je društvo za informatičke usluge i trgovinu specijalizirano za razvoj informatičkih tehnologija i pružanje internetskih usluga. Njihovo sjedište je u Zagrebu, Hrvatska. Tvrtka POSLuH je osnovana još "internetski daleke" 1995. godine kao jedan od prvih pružatelja internetskih usluga u Hrvatskoj. Od tada POSLuH dinamično raste. Danas POSLuH-ov tim uključuje vrhunske i profesionalne programere, administratore sustava te web dizajnere. Oni su zajedno sposobni svladati bilo koji IT izazov zahvaljujući svojoj stručnosti, predanosti i neprestanom usavršavanju.

U POSLuH-u vjeruju da je promidžba investicija, a ne trošak. Osnovna postavka u njihovom radu jest poboljšanje Vašeg imidža te povećanje Vaše dobiti i konkurentnosti na tržištu. Stoga svim svojim korisnicima uvijek nastoje staviti na raspolaganje najbolja programska rješenja, unikatan dizajn te najkvalitetnije web usluge.

POSLuH-ove usluge uključuju registraciju domena, smještaj internetskih stranica (web hosting), kolokaciju poslužitelja, usluge elektroničke pošte, optimizaciju stranica za tražilice, internetski marketing i savjetovanje, dizajniranje i održavanje internetskih stranica, projektiranje i izradu baza podataka te izradu web i desktop aplikacija.

Obratite im se s povjerenjem!

 

Racunalo.com nezavisni je "ICT news" portal. Nastao je 1997. godine po uzoru na prvu hrvatsku informatičku radijsku emisiju "Radio Računalo", čiju je višegodišnju kvalitetu potvrdila i novinarska struka 2006. godine na 10. Hrvatskom radijskom festivalu i 12. Danima radija hrvatske u Trogiru, gdje je u najjačoj kategoriji radijskih dostignuća osvojila prestižnu nagradu - brončani mikrofon.

Kvalitetu Racunalo.com portala dokazuje i višegodišnja uspješna informacijska suradnja s brojnim vodećim informatičkim, komunikacijskim i medijskim tvrtkama u Hrvatskoj. To su:

Informacijska tehnologija: Algebra, Algoritam, Bitnet, Canon Adria, CARNet, Cisco, Fujicu-Siemens, HP, HSM Informatika, IBM Hrvatska, IN2, Infinitas Grupa, Insig2, Intel, Kyocera, Lenovo, Microsoft Hrvatska, NORT, Oracle, Pro-Mil, Samsung, SPSS, Adria, STORM Computers, SRCE - sveučilišni računski centar, Telegra, Vemil, Xenon, Forte, Xerox.

Komunikacije: Amis Telekom, B.net, MobilMedia, T-Com, T-Mobile, Tele2, Tomato, Vipnet.

PR agencije i medijske kuće: Abrakadabra integrirane komunikacije, Briefing, Hochegger Hrvatska, Huber - tržišne komunikacije, Grayling, IDC Adriatics, Integralni marketing i komunikacije, LuxLucis, Maksima komunikacije, Marketing odjel, Mea Media, Media Val, Meritor Media, Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants, Premisa, Razina tri, Sortis

Racunalo.com portal član je Udruge za medije i informatizaciju. Više podataka o samom nastanku i razvoju Racunalo.com portala, jednog od najpopularnijih i najposjećenijih ICT portala u Hrvatskoj, možete pronaći na stranicama Udruge.

 


Komponenta je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u web dizajnu, izradi web stranica i programiranju različitih vrsta aplikacija za hrvatske i međunarodne tvrtke.

Nudimo visoko kvalitetne usluge pokrivajući pri tom cjelokupni "životni ciklus" softwarea - od analize i dizajna do implementacije, podrške i održavanja.

Naš pristup stavlja klijenta u središte pozornosti te mu omogućuje sudjelovanje u izradi projekta od samog početka, a na taj način jamči rezultate koji će ispuniti i zadovoljiti Vaše potrebe i očekivanja.

Usredotočeni smo na pružanje, kako jednostavnih tako i složenih sustava i usluga, koristeći provjerene komponente prilagođene klijentu.

Koristeći najnovije tehnologije i poštivajući web standarde, osiguravamo da Vaša web stranica bude dostupna svima, optimizirana za sve internet preglednike, jednostavna za korištenje te promociju u vodećim pretraživačima Interneta.

Uspješno smo do sada isporučili široku lepezu internetskih rješenja: od stranica usmjerenih na izgradnju korporacijskog identiteta, do korisničkih "relationship/loyalty" aplikacija, implementirajući određene potrebe i zahtjeve svakog pojedinog klijenta. To potvrđuje I ovogodišnje priznanje našeg najpoznatijeg časopisa VIDI I uvrštenje u TOP 10 web stranica 2009 g. u kategoriji sport, zdravlje I prehrana.

Također smo specijalizirani u i vođenju socijalnih mreža I komunikaciji s korisnicima, u osmišljavanju web nastupa/web Strategija, izrada facebook aplikacija.

Vjerujemo u otvorenu komunikaciju i proaktivni (provokativni) pristup kojemu je cilj prepoznavanje i izbjegavanje problema prije nego postanu prijetnja cjelokupnom projektu.

Izuzetno nam je važno da proizvodi koji izlaze iz Komponente budu visokokvalitetni, učinkoviti i originalni te služe na čast i nama i klijentima.

I što je najvažnije, ne ostavljamo vas kada dovršimo posao. Možemo Vam biti korisni i drugi put!

 

MMVAuris

MMV Auris d.o.o. je tvrtka koja svoje djelovanje temelji na višegodišnjem iskustvu, stručnosti, pouzdanosti i izvedbi dogovorenih projekata. Najam i prodaja audio, video, rasvjetne, binske i prezentacijske opreme kao i tehnička rješenja, savjetovanja u organizaciji poslovnih, sportskih, kulturnih i svih ostalih događanja su naša specijalnost i iza toga stojimo.

Pojedinačna iskustva stečena tokom zadnjih 8 godina na polju audio, video, rasvjetne i informatičke tehnike smo pretočili u vlastitu tvrtku i stoga im se možete obratiti s potpunim povjerenjem.

Osim tehničkih rješenja nude Vam organizaciju i osmišljavanje karaoke zabava kao i usluge DJ-a za sve prigode.

 

Megafon - Megafonov razvojni tim jedan je od utemeljitelja hrvatskog tržišta mobilnih usluga, na kojem djeluje od njegovog postanka 2002. Od začetaka razvoja mobilnih usluga, Megafonov razvojni tim kreira inovativne mobilne servise te približava svjetske trendove u oglašavanju, poslovanju i komunikaciji hrvatskim tvrtkama, kao i svim korisnicima mobilnih mreža.

Višegodišnje iskustvo Megafonovih stručnjaka, redom pripadnika računalno-telekomunikacijske branše, utkano je u sva Megafonova rješenja, koja se odlikuju izrazitom stabilnošću i fleksibilnošću. Megafon surađuje s najvećim hrvatskim tvrtkama, stvarajući za njih inovativne, interaktivne i zanimljive mobilne usluge.

 

HULK - Hrvatska Udruga Linux Korisnika je neprofitna udruga građana koja promiče razvoj i uporabu GNU/Linux sustava te ostale slobodne programske podrške u Hrvatskoj od 1996. godine.

HULK je prepoznat kao središnje mjesto za savjetovanje, korištenje i popularaziciju Linux perativnog sustava. Kao takvi, HULK održava centralni Linux portal u Hrvatskoj (www.linux.hr), organizira središnju Linux konferenciju (cluc.linux.hr), prilagođava Linux hrvatskom podneblju, te doprinosi i izrađuje programe otvorenog koda.

 

Trenutak.hr - Sve što radimo, činimo sa željom bolje prodaje Vaših proizvoda. Vjerujemo da naš način razmišljanja izrade i promocije web stranica može pomoći svakoj tvrtci. Sve stranice koje izradimo su lijepo oblikovane, jednostavne za korištenje i orjentirane korisniku.

 

 

 


Ako i Vi želite nastupiti na sajmu (predavanje ili štand), više o mogućnostima saznajte ovdje.