Sajam je završen!

02.06.2010.

[FOTO] Jedinstveni sajam s predavanjima, slobodnim ulazom i Business Speed Dating-om koji je jučer održan u Zagrebu je uspješno održan.

Jučer se održao drugi po redu te ujedno i jedini sajam internetske industrije (eng. Internet Industry Expo) u Hrvatskoj - Web::INDUSTRIJA 2010. Sajam je ove godine sa preko pola tisuće prijavljenih posjetitelja postao najveće okupljanje ponuđača i kupaca internetskog tržišta.

Pogledajte barem dio atmosfere

 

Uspješna prodaja i
gužva kod CPP štanda...

...ali i kod
ProHostinga

Hostese Megafona
u crno-žutom
izdanju

Linux pinvin i
linuksašica na
sajmu

Web::Strategija
za 30% jeftinija
samo na sajmu

 

Hostese sa štanda
Web::Edukacije s
popustima

Ostale fotografije
pogledajte ovdje:

 

Slobodna predavanja o poslovanju na internetu

Iako još uvijek malena po broju izlagača, zbog čega su pojedini izlagači došli do većeg izražaja kod posjetitelja (potencijalnih kupaca), Web::INDUSTRIJA 2010 je svima prisutnima pokazala presjek domaće internetske ponude - od usluga do proizvoda. Ono što je posjetitelje najviše privuklo, za što su se tražile zasebne rezervacije mjesta u dvorani su bila slobodna predavanja na kojima su predavali najveći domaći stručnjaci za web trgovinu, web medije i izradu web stranica - mnogi od njih sa najvišim ocjenama od publike na poznatim konferencijama o web marketingu i web developmentu (Web::Strategija).

Business Speed Dating - po prvi puta

Također, sajam je začinjen odličnom panel raspravom web-profesionalaca, međusobnim upoznavanjem posjetitelja kroz zanimljivi Business Speed Dating (koji je prvi puta održan na jednom događaju u Hrvatskoj vezanom uz internet), zabavnim igrama sposobnosti sa vrijednim nagradama (Racunalo.com je pokrenuo nagradnu igru gdje je glavna nagrada - Lenovo laptop!), jedinstvenim popustima na štandovima izlagača (POSLuH je nudio dobre popuste na hosting pakete), druženjem uz kavu (Internet Softver je na svom štandu nudio svim posjetiteljima kavu), te opuštenom atmosferom, ali i ostvarenim prodajnim rezultatima mnogih koji su izlagali (CPP se tu najviše hvalio ;).

Organizator sajma, Marketing odjel, odlučio je zadržati organizaciju Business Speed Dating-a te će probati uvesti ovaj zanimljiv oblik poslovnog upoznavanja u tradiciju svih svojih događanja.

Komentari sudionika

Počeli su organizatori dobivati sve više pozitivnih komentara, ali i savjeta za poboljšanje sljedećeg sajma. Više o tome pročitajte ovdje:

  • "Uživali smo na Web::INDUSTRIJI. Vidimo se dogodine, svakako! Mali osvrt - možda bi bilo dobro da sljedeće godine, ukoliko je to moguće, uključite više stranih tvrtki i predavača (iskustvo inozemnih tvrtki nam sigurno ne može odmoći). Lijep pozdrav i puno uspjeha u daljnjem radu" - Sandra, Pavuna d.o.o.
  • "Predavanja na sajmu Web::INDUSTRIJA su bila dobro organizirana i vrlo informativna." - Vesna S. L., KRON d.o.o.
  • "Gotova Web::INDUSTRIJA, vrlo lepo! Cestitke za organizaciju" - Jelena, Etarget
  • "Imali smo na sajmu bolje podajne rezultate nego na Web::Strategiji" - Igor, CPP
  • "Gavrilović i Macan su Vam zvijezde! Onda Maričić, a Varga je standardno odličan" - WLW
  • "One djevojke s onim žutim na glavi su baš podignule atmosferu ispred..." - Siniša
  • "Pronašao sam ono što sam tražio na sajmu - direktoricu 24sata.hr. Pa tome sajam i služi, zar ne?" - Dario M.
  • "Business Speed Dating me oduševio. Hoćete li to ponoviti?" - Ivana B.

Organizatori sajma zahvaljuju svima koji su im se javili sa svojim komentarima.

Dogodine...

To bi bilo sve za ovu godinu što se tiče ovogodišnje Web::INDUSTRIJE 2010. Vidimo se dogodine na sajmu s predavanjima Web::INDUSTRIJA 2011 - za koji možete zakupiti štand ili izlaganje već danas - uz super popuste (...i do 50% popusta na redovnu cijenu!) zbog jako rane rezervacije.