Izrada web stranica

Izrada web stranicaSajam Web::INDUSTRIJA je odlično mjesto za prezentaciju Vaše tvrtke ako je izrada web stranica (izrada internet stranica) usluga koju nudi Vaša tvrtka. Razlog tome je publika koja će posjetiti sajam i koja će biti zainteresirana čuti Vašu ponudu, a za Vas to znati ništa drugo nego - novi klijenti, novi poslovi, nove reference i jačanje reputacije.

Iskoristite prednosti sajma, rezervirajte promotivni paket koji uključuje pripremljen štand, TV plazmu i hostesu za cijeli dan sajma. Komunicirajte izravno sa svojim potencijalnim klijentima i upoznajte ih odmah uživo. Nakon upoznavanja i prihvaćanja Vaše ponude, krenite u izradu njihove web stranice (internetske stranice) i sjetite se na kojem mjestu ste ostvarili prvi kontakt sa tim klijentom.

CMS - Content Management System

Kako često danas naručitelji izrade web stranica vjeruju da je za izradu web stranice potrebnokvalitetno znanje opisnog jezika HTML, programskog jezika PHP ili ASP. No, to nije baš tako. Kako postoje gotove web aplikacije koje se zajedničkim stručnim terminom nazivaju "sustavi za upravljanje sadržajem" (engl. CMS, Content Management System). Takvi sustavi su jednostavni za upravljanje i ponekad podsjećaju na Word na Windowsima ili Writer na Linuxu (program za obradu teksta).

Postoji niz besplatnih CMS aplikacija, te onih komercijalnih web aplikacija za CMS. No, naša je preporuka da za jednostavne web stranice koristite besplatne CMS web aplikacije, a za složenije i profesionalnije poslove koristite komercijalne web aplikacije za CMS.

Postoje i posebni CMS-ovi koji omogućuju postavljanje modula koji se zove web izlog ili web katalog tj. predstavljanje proizvoda na web stranicama. U slučaju da takav sustav ima i mogućnost plaćanja, to više nije samo CMS, samo web katalog, već takva web aplikacija postaje WEB SHOP.

Izrada internet stranica

S obzirom da su danas i oni koji nisu korisnici interneta svjesni kolikom brzinom se "taj" internet razvija, a pogotovo sami korisnici, jasno je da svatko mora zauzeti svoje mjesto pod suncem interneta. To je postavljanje Vaših web stranica. Jedino tako Vas mogu brzo pronaći putem tražilica kao što je Google.

Za to je potrebno da izrada web stranica (izrada internet stranica) bude kvalitetno odrađena, te da ne bude preskupa. Kako biste pronašli sve tvrtke koje se bave izradom web stranica na jednom mjestu, uživo ih upoznali, porazgovarali s glavnim i odgovornim osobama posjetite ovogodišnji web sajam Web::INDUSTRIJA i odaberite najbolju tvrtku koja se bavi izradom web stranica!

Kako Vam je jasno da danas ne možete uspješno poslovati bez kvalitetne web stranice koja predstavlja Vašu tvrtku, ali i Vas osobno u najboljem svjetlu, potražite sve potrebne ponude za izradu web stranica, preko izrade svih popratnih sadržaja web stranice, te tvrtke koje su za internet marketing i kojima je web promocija dio standardne ponude.

I pazite - povoljne cijene uvijek ne jamče kvalitetu usluge koju nude snažnija web rješenja.

Tvrtke za izradu web stranica

Tvrtke u Hrvatskoj koje se bave izradom web stranica su:


Napomena za tvrtke: Sajam je odlično mjesto za prezentaciju Vaše tvrtke koja se bavi izradom web stranica. Svatko od izlagača tko zatraži na bilo kojem sajmu Web::INDUSTRIJA može se nači na ovom popisu.