Ponuda za nastup na sajmu

S obzirom na preko 1.000 posjetitelja koji su posjetili prošlogodišnju i pretprošlogodišnju Web::INDUSTRIJU - ove se godine očekuje opet još veći broj posjetitelja što u konačnici za sve izlagače čini ovaj sajam odličnom platformom za kupo-prodaju web usluga te poslovni networking.

Ne propustite niti ovaj događaj jer publika i posjetitelji sajma Web::INDUSTRIJA 2011 čekaju na Vas!

Želite se obratiti publici kroz - predavanje?

Zakupom slobodnog vremenskog okvira u programu (čitaj: predavanja) omogućava Vam se izravan pristup mnoštvu posjetitelja koji će sjediti u najvećoj dvorani na 1. katu Hypo centra u Zagrebu. Uz svu osiguranu tehničku podršku (mikrofon, projektor, laptop, platno, ozvučenje) u mogućnosti ste u kratkom roku odaslati poruku uživo ne samo publici već i prisutnim medijima.

Kliknite na PROGRAM kako biste vidjeli slobodne termine u programu koji su Vam na raspolaganju za zakup.

Želite svoje izlagačko mjesto - štand?

Zakupom izlagačkog mjesta tj. štanda na Web::INDUSTRIJI 2011 osigurati ćete svoju promotivnu lokaciju tokom cijelog dana blizu središnjeg ulaza u dvoranu gdje su predavanja i time osigurati uočljivost za sve goste ovog događanja. Uz promotivni program na svom štandu, koji je u potpunosti prepušten Vašoj kreativnosti i imaginaciji, komunicirajte uživo sa Vašim potencijalnim klijentima i kupcima web usluga. Budite zamjećeni na Web::INDUSTRIJI 2011 i neka Vaši posjetitelji ostanu zadivljeni Vašim pristupom. Ostanite i nakon sajma vrijedni spomena. Zbog toga će se i Vaši budući klijenti upravo vraćati baš Vama.

Kliknite na IZLAGAČI kako biste vidjeli sve ugovorene izlagače. Ovdje možete vidjeti oslobođenost zadnje serije štandova koji su slobodni i za Vaš zakup:

ZakupljenoZakupljenoZakupljeno ZakupljenoZakupljeno
ZakupljenoZakupljenoZakupljenoZakupljenoZakupljeno

Napomena: Zakupite svoje mjesto na sajmu što prije jer je broj štandova ograničen.

Zakupci izlagačkog mjesta tj. štanda na sajmu Web::INDUSTRIJA 2011 osigurati ćete svoju promotivnu lokaciju tokom cijelog dana održavanja i to blizu središnjeg ulaza u dvoranu gdje se održavaju cijeli dan edukativna predavanja sa slobodnim ulazom. Na taj način će izlagači na sajmu osigurati uočljivost svog štanda, tvrtke, proizvoda ili usluge, te će tako organizator osigurati svim izlagačima da svaki posjetitelj sajma barem jednom navrati na štand. 

Cijene zakupa predavanja i/ili štanda

Kako biste se promovirali na Web::INDUSTRIJI 2011, možete zakupiti ili vrijeme za predavanje ili mjesto za štand. A možete i oboje. Jer Vi želite da Vaša tvrtka ili projekt - bude viđen: na sajmu, pred publikom, u medijima. Zato smo pripremili za Vas i tri promotivna paketa pod imenom:

  • SHOW - zakup predavanja
  • EXPO - zakup štanda
  • MAXI - zakup i štanda i predavanja

Više o sadržaju pojedinog promotivnog paketa možete detaljno upoznati preuzimanjem ove PDF datoteke koja sadrži kompletnu ponudu sa popustima i do 30%:

Preuzmi ponudu...wi2011-ponuda.pdf (121 KB)

Ne zaboravite provjeriti popuste na posljednjoj stranici ovog PDF-a! Ugodno će Vas iznenaditi.

Oko svih dodatnih pitanja - slobodno nas kontaktirajte.