Kontakt organizatora

Organizator sajma i predavanja Web::INDUSTRIJA 2011 (organizacijski odbor) su djelatnici tvrtke Marketing odjel d.o.o. Za sva eventualna organizacijska pitanja obratite se organizatoricama na ovdje navedene kontakt podatke. Ovdje je ponuda za nastup na sajmu.

Marketing odjel

MARKETING ODJEL d.o.o.
Selska cesta 34/a
10000 Zagreb, Croatia

E-mail kontakt:
webindustrija@marketing-odjel.com

Kontakt osoba:
Dora Staničić

Telefon:
091 / 212 - 9287
(+385912129287)

Sve ostale kontakt i poslovne informacije o organizatoru potražite ovdje:
www.Marketing-Odjel.com/kontakt

Svi posjetitelji se MORAJU prije dolaska na sajam registrirati putem weba (neregistrirane osobe na ulazu neće moći ući na sajam!!!).

1. dan: Kako se prijaviti za dolazak na prvi dan sajma i predavanja?

Registracija je BESPLATNA za sve zainteresirane, no zahtjeva detaljan i točan odgovor na sva postavljena pitanja prilikom registracije, te omogućuje registriranima ulazak na sajam i slušanje svih predavanja iz programa. Broj posjetitelja na predavanjima biti će ograničen količinom sjedećih mjesta ud vorani, dok za dolazak na sajam neće. No, ne brinite, ako se i ne uspijete prijaviti za slušanje predavanja - uvijek možete navratiti na štandove i sjesti na poslovnu kavu sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Postoji i mogućnost rezervacije sijedećih mjesta u dvorani (prilikom online registracije). Pauza za ručak se nalazi u programu, no organizator ne osigurava ručak za posjetitelje. Ipak, na katu iznad sajma nalazi se restoran s ukusnom hranom uz povoljnu cijenu. Drugi dan sajma (seminari) nije obavezan i nadoplaćuje se prema želji posjetitelja.

2. dan: Postoje li popusti za drugi dan sajma?

Web::Klub POPUSTI !!! Članovi Web::Kluba imaju pravo na besplatno rezervirano mjesta u dvorani s predavanjima, te 20% popusta za drugi dan sajma (u organizaciji Web::Edukacije). Kako bi članovi ostvarili to pravo, potrebno je da ga OBAVEZNO naznače u procesu prijave jer inače neće biti tretirani kao članovi kluba od strane organizatora. Ako još niste član Web::Kluba, koji Vam pruža mnoštvo beneficija u svijetu weba - možete to postati klikom na WEB::KLUB ČLANSTVO gdje ćete saznati i sve detalje o beneficijama.