Izlagaci na sajmu

Ovdje možete pregledati popis izlagača koji će Vas dočekati na sajmu 2009. godine i s kojima možete ostvariti kontakt uživo ako i Vi navratite. Neki od niže navedenih izlagača su sigurno potvrdili dolazak na sajam Web::INDUSTRIJA 2009, a neki su tek rezervirali poziciju.

Httpool

Httpool oglašivačka mreža pruža Vam stručna rješenja u Internet marketingu i online oglašavanju što rezultira povećanjem djelotvornosti i učinkovitosti komunikacije s online populacijom.

Imamo doseg do svjetskih tržišta! Naša mreža partnera i strateških saveza omogućuje Vam da se obratite online populaciji u cijelome svijetu.

Trenutak.hr

Trenutak.hr se bavi profesionalnom izradom internet stranica, internetskim marketingom i SEO optimizacijom. U svom radu poseban naglasak stavlja na poslovni rezultat pojedinog web projekta.

Kako bi jednom izrađene stranice klijenata imale dovoljan broj posjeta, Trenutak.hr izgradio je i svoju mrežu internetskih portala na kojima promovira usluge svojih klijenata. Mreža danas bilježi preko 20 000 jedinstevnih dnevnih posjeta i jedinstvena je mreža tog tipa u Hrvatskoj.

SDnet

Firma SDnet je već sedam godina prisutna na domaćem i stranom tržištu za informacijske tehnologije.

logIT Internet Usluge

logIT je tvrtka specijalizirana za web dizajn, programiranje web aplikacija po mjeri i internet marketing. Izrada web stranica izgrađenih na programskim sustavima koji su maksimalno optimizirani za tražilice glavna je preokupacija tvrtke. logIT je poseban po tome što uz svoje usluge nudi jamstva te ima potpuno otvoren i transparentan online cjenik svih usluga.

logIT je svoju ponudu internet marketing usluga proširio pokretanjem prve hrvatske mreže partnera (affiliate network) www.prosperio.net. Za razliku od klasičnog oglašavanja gdje se plaća fiksna cijena prikazivanja oglasa ili po kliku bez obzira na stvarne rezultate oglašavanja, internet marketing kakav nudi Prosperio.net omogućuje oglašivačima da medijima plaćaju proviziju za svaku doista ostvarenu prodaju ili svakog novog registriranog korisnika koji im mediji dovedu putem svojih web i e-mail publikacija. Svaki sudionik uvijek profitira: oglašivači trajno oglašavaju jer svaki oglas stvara profit, medijima sadržaj i posjećenost donose stalan priljev novca, a posjetitelji uživaju u kvalitetnim i profitabilnim medijima.

ETARGET

ETARGET je pružatelj ciljane internetske reklame. Tvrtka ETARGET pruža svoje usluge u Hrvatskoj, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Bugarskoj i Poljskoj. Misija tvrtka je da se ciljani oglasi prikazuju na hrvatskim portalima i da oglasi budu na prvim pozicijama kod pretraživanja. Klijenti ETARGET mreže određuju ključne riječi pomoću kojih se prikazuju oglasi prilikom pretraživanja, bez obzira radi li se o tekstualnom pretraživanju, katalogu ili nekom drugom tematskom području. Na ovaj način osiguravaju da oglas bude usmjeren prema onoj grupi korisnika koja je stvarno zainteresirana za željeno područje.

Marketing odjel

Agencija MARKETING ODJEL nudi Vam usluge na vrijeme i na Vaše zadovoljstvo, bez obzira na važnost i kvantitetu promotivnog nastupa. Naš angažman možete očekivati i kada tražite jednokratni projekt ili poslovno savjetovanje ili stvaranje osnovnih promotivnih poruka, a isto tako kada tražite potpuno preuzimanje brigu oko svih marketinških aktivnosti. Zbog takve usluge nas možete i posjetiti na sajmu Web::INDUSTRIJA 2009! Predstaviti ćemo Vam na našem štandu naš novi projekt Web::Edukacija (SEO radionica), te uslugu internetskog marketinga.

Internet Softver

Internet Softver d.o.o. je tvrtka specijalizirana za razvoj web aplikacija i baza podataka. Izrada web stranica tek je dio njihove ponude jer su usmjereni i prema razvoju i integraciji poslovnih softverskih rješenja zasnovanih na web tehnologijama. Prošlih godina, Internet Softver četvrtinu prihoda je imao od izvoza u Njemačku, Sloveniju, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, te Italiju. Na sajmu će predstaviti projekt MojaTvrtka@net izrade web stranica za tvrtke.

HGspot

HGspot d.d. je društvo čija je osnovna djelatnost proizvodnja i prodaja računala i računalne opreme. U planu imaju otvaranje novih prodajnih mjesta kao i dio aktivnosti koje prate širenje u regiju. Pri tome, HGspot želi postati vodeći regionalni maloprodajni lanac računala, računalne opreme i potrošačke elektronike.

Kao alternativa poslovnicama tu su vrlo kvalitetne Internet stranice koje su 2003. bile pobjednik u svim većim natječajima za izbor najboljih web stranica (BUG TOP 25, VIDI TOP 100, Jutarnji List, te PC Chip preporučuje). Unutar stranica implementirana je jedna od najboljih hrvatskih Internet trgovina putem koje je moguća jednostavna kupnja iz udobnosti svoje kuće. Brza i besplatna (za iznose iznad 1.000 kn) isporuka ostvarena je u suradnji s kurirskom službom Overseas, pa tako mnogi kupci sa udaljenih lokacija kombinirajući informacije s Internet stranica i kurirsku službu, kupuju već godinama bez dolaska u Zagreb, a s promptnom isporukom.

MASMEDIA

Masmedia je vodeći izdavač na području izdavanja poslovne i stručneliterature u Hrvatskoj koja objavljuje vlastita autorska djela,prijevode najeminentnijih inozemnih autora, leksikografska izdanja(rječnike i leksikone), stručne časopise iz različitih djelatnosti(ekonomija, građevinarstvo, elektrika, instalacije), elektroničkaizdanja (CD-ROM i drugi nosače sadržaja), poslovne i specijaliziranebaze podataka. 

 

Kreni.com

Odjeven u svoje novo ruho (Aquamarine) Kreni! je portal koji svojim korisnicima omogućuje lakše pronalaženje potrebnih informacija na Internetu. Ovo uspijeva kako uz pomoć korisnika (uređujući tematski organizirani direktorij linkova) tako i uz pomoć vlastitih automatiziranih tražilica koje, koristeći specijalne algoritme pronalaze, indeksiraju i arhiviraju ključne informacije s najpopularnijih domaćih portala opće ili specijalne namjene.

Imperito

ImperitoTvrtku IMPERITO čini tim mladih ljudi koji se specijalizirao za prodaju proizvoda i usluga s područja PROMOCIJE, UNAPREĐENJA PRODAJE I VIZUALNIH KOMUNIKACIJA. Velik dio usluga obavljamo u vlastitom aranžmanu, a za ostale usluge koristimo usluge provjerenih partnera. Našim poslovnim partnerima nudimo cjelokupna rješenja čime osiguravamo nadzor nad čitavim proizvodnim procesom - od ideje do gotovog proizvoda/usluge.

Od svih naših kupaca, 86% njih je ponovilo svoje narudžbe čime su najzornije izrazili svoje zadovoljstvo u poslovanju s tvrtkom IMPERITO.

HSM informatika

Od 1990 godine do danas HSM informatika se specijalizirala u području tehnologija za izdavaštvo, grafiku i prezentacijske tehnologije te se kroz odjel ePoslovanja razvija u smjeru informatički podržanih poslovnih rješenja. Osim središnjeg ureda u Zagrebu, djeluje regionalno kroz urede u Srbiji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini.

Poslovanje HSM informatike podijeljeno je u tri područja djelovanja, kroz odjele:

  • cross media publishinga,
  • multimedije i
  • ePoslovanja.

Hrvatska Udruga Linux Korisnika - HULK

Hrvatska udruga Linux korisnika - HULKHrvatska Udruga Linux Korisnika (HULK) - neprofitna je udruga građana koja promiče razvoj i uporabu GNU/Linux sustava te ostale slobodne programske podrške u Hrvatskoj od 1996. godine. HULK je prepoznat kao centralno mjesto za savjetovanje, korištenje i popularaziciju Linux operativnog sustava i slobodnog softvera uopće. Kao takvi, HULK održava centralni Linux portal u Hrvatskoj (www.linux.hr), organizira središnju Linux konferenciju (cluc.linux.hr), prilagođava Linux hrvatskom podneblju, te doprinosi i izrađuje programe otvorenog koda.

Komponenta

Komponenta je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom u web dizajnu, izradi web stranica i programiranju različitih vrsta aplikacija za hrvatske i međunarodne tvrtke. Srž njihove kompetentnosti leži u izradi prilagođenih, internetski baziranih, softverskih aplikacija. Usredotočeni su na pružanje, kako jednostavnih tako i složenih sustava i usluga, koristeći provjerene komponente prilagođene klijentu. Njihov pristup stavlja klijenta u središte pozornosti te mu omogućuje sudjelovanje u izradi projekta od samog početka, a na taj način jamči rezultate koji će ispuniti i zadovoljiti njegove potrebe i očekivanja.