Sajam

Prvi sajam...

Sajam Web::INDUSTRIJA 2009Web::INDUSTRIJA biti će smotra reprezentativne regionalne ponude internetske industrije uz preferiranje afirmiranja najvrednijih iz te regionalne ponude. Sajam će okupiti izlagače - učinkovite domaće tvrtke okrenute modernom, internetskom poslovanju, te posjetitelje - korisnike internetskih usluga i proizvoda dostupnih internetom. Ne propustite ovaj prvi sajam internetske industrije jer vjerujemo da će mnogima dugo ostati u sjećanju zbog odlične poslovne okoline na koju će naići, te poslovnih ideja koje će moći odmah nakon sajma primjeniti u svom poslovanju - koliko got on daleko bio od interneta!

Lokacija

 

Sajam Web::INDUSTRIJA 2009 se održava u prostoru zagrebačkog kongresnog centra Hypo EXPO XXI u Slavnskoj aveniji 6 pored CARNet-ovog sjedišta i SRCE-a. Kongresni centar je u širem sjedištu Zagreba sa sjeverne strane rijeke Save, točnije na križanju Slavonske avenije i ulice Josipa Marohnića. Na samoj lokaciji kongresnog centra nalazi se dućan, pekarna, nekoliko caffe barova, bankomat, lijekarna, restoran, wellness centar i dr.

Kako doći do sajma?

Ako dolazite autom, kongresni centar ima osigurano vanjsko i unutarnje parkiralište. Tramvajem je moguće doći tako da siđete na tramvajskom stajalištu u Savskoj ulici pored  viskog nebodera izdavačke kuće VJESNIK, te se na 10 minuta zaputite piješke u smjeru istoka Slavonskom avenijom.

Hotelski smještaj

Sajam će se održavati u širem centru grada Zagreba, te u okolini možete pronaći niz kvalitetnih hotela za smještaj (noćenje). Također, postoji i mogućnost smještaja u motelima, pansionima i prenoćištima, kao i hostelima. Ako tražite povoljniji hotelski smještaj možemo Vam ponuditi smještaj u hotelu Laguna koji u suradnji sa organizatorima sajma nudi 30% povoljniju cijenu noćenja s doručkom. Više o ovoj pogodnosti za smještaj pročitajte ovdje.

Cjena ulaznice

Ulaznicu na sajam biti će moguće kupiti ispred ulaza u sajam po cijeni od 10 kuna.

Akreditirani sudionici četvrte konferencije Web::Strategija imati će besplatan ulaz na sajam.

Misija sajma

Sajam Web::INDUSTRIJA je nastao kao želja organizatora da okupi brzo rastuću gospodarsku granu web industrije iz Hrvatske, ali i cijele regije.

Pri tome kao misiju sajma, organizatori su si zadali visoke ciljeve - da Web::INDUSTRIJA postane lider u sajamskoj industriji za područje internetskih tehnologija, te internetskog poslovanja i marketinga na kojem će izlagati visoko kompetentni izlagači koji pružaju kvalitetne usluge i proizvode za poslovanje, zabavu i družnje putem interneta. Uz našu organizacijsku pomoć, te uz suradnju sa visoko motiviranim timom izlagača, vjerujemo da ćemo time privući značajan broj posjetitelja, a sve u svrhu promocije i Hrvatske kao zemlje znanja i regije kao značajnog generatora modernih internetskih biznisa.

 

Cilj sajma

Otvorenim pristupom prema izlagačima iz web industrije, zanimljivim sajamskim događanjima (prezentacije i zabavne igre znanja), želimo da se sajam Web::INDUSTRIJA profilira u značajno mjesto susreta ponude i potražnje roba, usluga i ideja naše regije te kao takav da postane prepoznatljiv van granica regije.