Pravila sajma

Svi posjetitelji sajma Web::INDUSTRIJA (u daljnjem tekstu: sajam) koji putem besplatne ili plaćene ulaznice stupaju u prostor održavanja sajma, svi koji sudjeluju u organizaciji sajma, te svi izlagači na sajmu (u daljnjem tekstu: izlagači) koji je u vlasništvu trgovačkog društva Marketing odjel d.o.o. iz Zagreba (u daljnjem tekstu: organizator) obavezni su se pridržavati sljedećih uvjeta uporabe ili trebaju napustiti sajam:

Autorska prava - čl. 1.

Stavovi i mišljenja ukazana kroz izlaganja na sajmu su isključivo stavovi osoba koje ih iznose. Sadržaj svakog izlaganja na sajmu ne uključuje potporu, preporuku ili podršku tog sadržaja od strane organizatora, partnera ili pokrovitelja ovog sajma. Struktura izlagača i proces izlaganja na sajmu može biti izmijenjen od strane organizatora bez prethodne najave i odgovornosti za organizatora.

Ulaznica - čl. 2.

Ulaznicom dobivenom na ulaznom info pultu sajma stječete pravo na ulazak na aktualni sajam i pristup svim izlagačima, te na sve popratne aktivnosti koje dozvoli organizator. Također, ulaskom na sajam prihvaćate da su sve slike, video zapisi, audio zapisi i transkripti zabilježeni tijekom sajma u isključivom vlasništvu organizatora, koji ih može rabiti za svoje marketinške i promotivne potrebe. Organizator će odrediti cijenu ulaznica. Organizator ima pravo učiniti bilo koju ulaznicu nevažećom uz vraćanje moguće uplaćenih sredstava bez obrazloženja. Za već kupljenu ulaznicu nemoguće je tražiti povrat uplaćenih sredstava.

Izlagači - čl. 3.

Izlagači na sajmu potpisuju sa organizatorom poseban ugovor o izlaganju koji je na snazi od trenutka potpisivanja. U slučaju suradnje bez potpisivanja ugovora organizatora i izlagača na sajmu - vrijede pravila iz ovog članka. Izlagači su dužni po završetku sajma, ili kada to organizator zatraži, u roku od najviše dva sata nakon toga ostaviti dobiveni prostor oko štanda, zidove, štand, uređenje štanda i opremu (namještaj, elektronička oprema i dr.) u onakvom stanju u kakvom ih je dočekao prostor kada su ga preuzeli za upotrebu. U suprotnom će nadoknaditi štetu novčanim iznosom određenim visinom štete koju određuje organizator uvidim u nastalu štetu. Organizator će u dobroj namjeri pripremiti sve moguće dogovoreneelemente štanda izlagaču i to uz pomoć partnerskih tvrtki zaduženi zapojedine segmente štanda. Organizator ne odgovara za štetu nastalu izlagaču na sajmu zbog tehničke neispravnosti prostora oko štanda, samog štanda i opreme uz štand.

O pravnim uvjetima - čl. 4.

Organizator sajma zadržava pravo na promjenu i nadopunu ovih Pravila sajma bez upozorenja, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Marketing odjel d.o.o.
(organizator)

Podaci o društvu s oganičenom odgovornošću:
http://www.marketing-odjel.com/