Poziv za izlagače

Ovdje možete preuzeti poziv za izlagače u kojem se nalaze svi detalji (cjenik i uvjeti za izlagače) za izlaganje na sajmu Web::INDUSTRIJI 2009.

Download:

Poziv-izlagacima-na-sajmu-vE.pdf

(PDF, 982.8 KB)

Kliknite na gornji link kako biste preuzeli PDF dokument tj. poziv na izlaganje. U njemu možete vidjeti tko će sve izlagati na sajmu, koje pakete izlaganja nudi organizator sajma, te kolike su cijene za određene pakete sajma. Također, u dokumentu su navedeni svi kontakt podaci kako biste kontaktirali organizatora.

Napomena:

Trenutno su u ponudi još uvijek slobodni sajamski prostori za izlagače. Ostao je još ograničen broj slobodnih štandova. Požurite sa prijavama jer ukupan prostor za sajam je ograničen površinom dvije dvorane u Hypo centru.

Kako postići dobre rezultate na sajmu?

Poziv izlagačimaVaši rezultati na sajmu će ovisiti o Vašem nastupu, a pri tome je potrebno donijeti niz odluka koje ćemo ovdje navesti kako bi Vam olakšali odluku o sudjelovanju na sajmu. Prije svega, bitno je postaviti jasne i transparentne ciljeve - što se točno želi postići? To je proces, a ne samo jedan korak. Zajedno sa Vašim suradnicima i partnerima postavite svojoj tvrtki marketinške i promotivne ciljeve. Dakle, izravne ciljeve. Tako određeni ciljevi biti će čvrsti temelj za odabir između različitih faktora za uspjeh na ovom sajmu. Više o tome kako izlagati na sajmu možete saznati i ovdje.

Vaša konačna odluka treba imati odgovore na sva ova, ali i neka Vaša pitanja:

  • Da li se svojim poslovanjem obraćate internetskoj publici?
  • Da li je internetska publika kao posjetitelj sajma važna za Vaš proizvod ili uslugu?
  • Odgovaraju li Vaši proizvodi i usluge internetskoj publici?
  • Možete li dovoljno proizvesti ili uslužiti da biste udovoljili zahtjevima novih korisnika koje ćete dobiti na sajmu?
  • Koji su Vaši marketinški problemi na ovom internetskom tržištu?
  • Bi li sudjelovanje na bilo kojem drugom sajmu bilo bolji način da ostvarite svoj cilj?
  • Koji je najbolji način izaći na ovaj sajam?
  • Kolika je cijena zakupa prostora (od organizatora), a koliko provedbe (u Vašoj organizaciji) izlaganja na sajmu?
  • Da li bi se uloženo povratilo u budućnosti ili odmah na sajmu kroz izravnu prodaju?
  • Koliko je Vaša tvrtke ukupno spremna investirati nakon sajma?

Što očekivati od jednog sajma?

Sajmovi su za gospodarstvenike oduvjek bili vrlo važno mjesto prezentacije proizvoda i usluga. Bez obzira na snagu interneta koju ujedno i podržavamo kroz ovaj sajam, ali živeći danas u konzevrativnom društvu, razgovor licem u lice i dalje stvara iznimno jak odnos povjerenja između kupca i ponuđača internetskig usluga i prozivoda. Ovakav sajam je posebno važan zbog otvaranja puta prema novim tržištima te zbog poticanja izravne aktivnosti. Pri tome je posebno važno da se na sajmu proizvodi i usluge izlagača susreću sa novim izazovima - konkurencijom na tržištu. Usporedba s njima omogućavama svim izlagačima i da sami znaju gdje su trenutno pozicionirani na tržištu, te što možgu poboljšati da budu bolji. Kako biste se što bolje pripremili za sajam pripremili smo za Vas tekst - Kako izlagati na sajmu?

Prije svega razmislite o gornjim pitanjima, a kada donesete konačnu odluku da želite nastupati na sajmu Web::INDUSTRIJA, javite nam se na naše kontakt telefone ili e-mail.