Smjernice predavačima

Poštovani,

u svojstvu organizatora javljamo Vam se kao službenom predavaču na manifestaciji Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB (skraćeno: WI2015) s unaprijed dogovorenom temom tj. predavanjem. Potrebno nam je što prije staviti najavu Vašeg predavanja na ovu službenu stranicu, što će ujedno biti i Vaša promocija. Sinergijski nastupamo u promociji jer što je tema Vašeg predavanja bolja, to će i ova manifestacija biti bolja.

Zbog organizacijskih razloga rok slanja potrebnih informacija i materijala je 20.04. kako bismo Vas na vrijeme uvrstili u program. Sama manifestacija održati će se 11. & 12. 06. 2015. (četvrtak & petak)  u The Movie Pubu (Savska cesta 141, Zagreb).

Kakvu publiku očekivati na manifestaciji?

Sudionici koja dolaze na manifestaciju su raznoliki (od zaposlenih u određenoj branši do direktora i vlasnika kompanija) te svaki sudionik pri tome ima različite preferencije. Kako biste se Vi približili publici, a isto tako i ona Vama, mi smo kao organizatori odlučili povećati interaktivnost između Vas i publike u vremenu prije samog događanja, ali i nakon događanja. Kako? Pogađate - putem interneta! :)

Zbog povećanja interakcije sa sudionicima ove manifestacije te ostalima zainteresiranim za poslovanje na internetu, želimo uključiti u Vaše predavanje i našu organizaciju, važnu tematsku web-platformu za postavljanje pitanja i dobivanje odgovora - Znatko.com.

Prije manifestacije ćemo kroz medije (novinske portale i društvene medije) pozivati publiku da se registrira za dolazak na događanje, ali i postavlja tematska pitanja vezana uz temu same manifestacije pa tako i uz temu Vašeg predavanja. Zbog toga ćemo Vas kao predavača zamoliti na dvostruke odgovore na njihova pitanja. Zašto dvostruke? Pa Vaši odgovori će u oba slučaja - biti isti, samo...

  • prvi put usmeno u sklopu Vašeg predavanja na manifestaciji (dakle, offline),
  • a drugi put nakon završetka manifestacije - pismeno na samom Znatku (dakle, online).

Tako biste upravo Vi, kao stručnjak u svom području, pomogli onima koji žude za informacijama i znanjem, a zauzvrat dobivate zahvalu, medijsku promociju, javni status stručne osobe i postajete - još više cool. :)

Atraktivna pitanja za Vaše predavanje možete već sada sami pronaći na Znatku (po različitim kriterijima pretraživanja - tekstualnom tražilicom ili kroz kategorije ili kroz tagove) i odabrati ona koja želite uvrstiti u Vaše predavanje. Možemo Vam ih i mi sugerirati (poslati linkove na pitanja). Za kraj, dobro je spomenuti - nije bitno da li je na Znatku pitanje već netko odgovorio jer Vaš odgovor uvijek može biti stručniji, detaljniji, slikovitiji, ... Jednom riječju - bolji. Odnosno - najbolji! :)

Što nam kao predavač prvo trebate poslati?

Molimo Vas da nam obavezno pošaljete na email sljedeće materijale za najavu Vašeg predavanja:

  1. Ime i prezime predavača.
  2. Kreativan (ili provokativan) naslov predavanja.
  3. Link na Vaš osobni profil na web-platformi Znatko (ako ga nemate, slobodno ga otvorite ovdje i popunite detaljno sa svim zanimljivim profesionalnim podacima o Vašoj karijeri i postignućima [upišite najmanje 10 rečenica za kratki životpis] te svakako na svoj profil upload-ajte Vašu kvalitetnu sliku, koja će se ujedno koristiti od strane organizatora na službenim stranicama ove manifestacije; vidi primjer popunjenog profila), kako bismo ga koristili u svrhu promocije Vašeg predavanja.
  4. Link na najavu baš ovog Vašeg predavanja na Vašem osobnom blogu (ili na korporativnim stranicama) gdje ste najavu objavili s minimalno 10 rečenica, a sve kako biste ga koristili u svrhu promocije Vašeg predavanja.

Nakon toga, slobodno krenite u izradu ili finaliziranje Vaše prezentacije uz pravovremenu provjeru pristiglih pitanja publike na Znatku. Sretno s pripremom!

Što trebate osigurati na dan Vašeg predavanja?

Na dan Vašeg predavanja na manifestaciji poželjno je da osigurate vlastiti laptop (pripremljen s Vašom prezentacijom) koji će se povezati na projektor s VGA utorom.

Ako Vam je za prezentaciju potrebna veza s internetom ili drugačija veza s projektorom - samo nam to najavite ranije.

Vas će dočekati stolić za laptop, mikrofon, utor za struju, VGA kabel za projektor i wireless internet.

Općenito, Vaše će predavanje trajati 20 minuta, s time da ćete nakon predavanja imati pravo odgovarati na pitanja iz publike. Molimo Vas da strogo poštujete vremenski okvir za trajanje predavanja jer će i drugi poštivati Vaš termin.

Što Vas očekuje poslije predavanja?

Prema organizacijskim pravilima ovog događanja, na kraju ćemo mi kao organizatori, na temelju rezultata anonimnog anketiranja publike, proglasiti TOP5 predavače i javno ih obznaniti zajedno s ocjenama. Nadamo se da ćete upravo Vi postati TOP5 predavač.

Srdačan pozdrav od organizatora!