Izlagači

Na ovom će popisu biti svi koji se uspješno bave sadržajem u Hrvatskoj, a nastupit će na manifestaciji Web::INDUSTRIJA 2015. Popis će biti proširivan i sortiran prema redoslijedu ugovaranja sve do početka manifestacije. 

Ako se i Vi želite naći na ovom popisu, proučite našu ponudu i kontaktirajte organizatore.

   
 

Znatko je javni i otvoreni web-servis za postavljanje anonimnih tematskih pitanja i dobivanje stručnih odgovora od ostalih članova web-zajednice. Ovdje možete otvoreno postaviti pitanja predavačima manifestacije Web::INDUSTRIJA 2015, na koja ćete dobiti usmene odgovore na samoj manifestaciji te nakon nje u pismenom obliku i odgovor na Znatku.

NAGRADNA IGRA - Postavite pitanja o bilo kojoj temi vezanoj uz internet, družite se s ostalim "znatkovcima" i pri tome skupljajte bodove (glasanjem na druge odgovore, odgovaranjem na pitanja ili postavljanjem pitanja) za vrijedne nagrade, ako se svrstate među TOP10 najaktivnijih korisnika Znatka. Jednom mjesečno Znatko samostalno proglašava pobjednike. Sretno!

 

 

Web Marketing Akademija (WMA) sadrži cjelokupni program koji pokriva aspekte web marketinga kroz 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 školskih sati.  Iskusni predavači okupljeni su na jednom mjestu kako bi Vam pružili priliku da postanete priznati specijalist, postanete dio zajednice koja shvaća važnost i prednosti specifične za internetski marketing.

Status certificiranog Specijalista za web marketing zaslužuju samo najbolje ocijenjeni polaznici. Vaš novi certifikat upisuje se u radnu knjižicu. Uz slogan "Jer znanje donosi profit" i Vi možete zaslužiti ovaj certifikat (uvjerenje).

 

 

 

Masterweb je nagrada izvođačima i vlasnicima za najbolje radove i ideje prema izboru web-stručnjaka. Najbolji projekti bit će nagrađeni priznanjem struke i medijskom promocijom nakon dodjele na manifestaciji.

O uvaženoj Masterweb nagradi pisali su mnogi domaći mediji:

Više o Masterweb natječaju (npr. kako se prijaviti) saznajte ovdje.

 

 

 

Web::Edukacija


Uz slogan "Ne poslujte naglavačke!", Web::Edukacija Vas poziva da usavršite svoja znanja na području internetskog digitalnog marketinga.

Postignite bolje poslovne rezultate kroz obrazovanje putem seminara i radionica Web::Edukacije namijenjenih poslovnim ljudima, koji u svom redovnom poslovanju koriste web alate za web-development, web-marketing, web-oglašavanje i web-poslovanje.

VAŽNO !!! Za za sve članove Web::Kluba - seminari i radionice Web::Edukacije su maksimalno jeftiniji.

 

Ako se i Vi želite naći na ovom popisu, proučite našu ponudu i kontaktirajte organizatore.