Kontakt organizatora

Organizator manifestacije i predavanja Web::INDUSTRIJA 2015 (organizacijski odbor) stalno su zaposleni djelatnici tvrtke Marketing odjel d.o.o. te vanjski suradnici. Za sva eventualna organizacijska pitanja, obratite se organizatorici na ovdje navedene kontakt podatke.

Martina

Martina Lenac
event menađerica

Telefon:

099 / 514 - 0 - 415

 (+385995140415)

Marketing odjel

MARKETING ODJEL d.o.o.
Selska cesta 34/a
10000 Zagreb, Croatia

OIB: 70365987728

E-mail kontakt:

webindustrija@marketing-odjel.com

Sve ostale točne i ažurne kontakt i poslovne informacije o organizatoru potražite ovdje:
www.Marketing-Odjel.com/kontakt

Svi posjetitelji MORAJU se prije dolaska na manifestaciju prijaviti putem weba (neregistrirane osobe na ulazu neće moći ući !). Prisustvovanje predavanjima od 2013. godine se naplaćuje prema trenutno važećem cjeniku sve do popunjenja kapaciteta.

Imate tematska pitanja?

Znatko - pitanja i odgovoriSva pitanja koja Vas zanimaju i tematski su vezana uz internetsko poslovanje i internetski marketing,  možete postaviti na servisu Znatko. Tu možete anonimno postavljati pitanja (bez straha da će netko saznati tko ste Vi) te dobivati odgovore na njih ili pak odgovarati na neodgovorena pitanja drugih korisnika.

Neka od najatraktivnijih pitanja sa Znatka obraditi će predavači na nadolazećoj manifestaciji - Web::INDUSTRIJA 2015. Iskoristite zato priliku i postavite pitanje na koje želite dobiti odgovor.