Novi natječaj za prestižnu nagradu Masterweb

27.03.2015.

Masterweb se tradicionalno dodjeljuje gospodarima weba tj. najboljima od najboljih. Da li ste i Vi među njima?

Danas je otvoren natječaj za prestižnu nagradu Masterweb kojoj i samo ime govori da se dodjeljuje "gospodarima weba", "najboljima od najboljih", stručnjacima za online poslovanje i web dizajn. Masterweb natječaj je jednostavan te su sada otvorene tri nove kategorije za vrlo često korištene usluge interneta. Od ovg trena svatko može slobodno (i anonimno!) prijaviti žiriju online projekte na ocjenjivanje. Prijavite i Vi svoje favorite!

Proglašenje TOP3 pobjednika u tri kategorije Masterweb nagrade, te uručenje nagrada održati će se na samoj manifestaciji - uživo! Ovaj puta, održati će se dodjela nagrada u sljedećim kategorijama:

Želite li se prijaviti? Kliknite na link - Masterweb prijave.

P.S. Tokom 2015. godine, organizatori za dodjelu Masterweb nagrada otvoriti će i neke nove kategorije, a do tada znajte da su ove kategorije otvorene još koji mjesec pa je najbolje da svoje radove (ili bilo čije radove) prijavite JOŠ DANAS.

P.P.S. Još jedan razlog zašto se prijaviti za Masterweb nagradu. Dakle, svi koji prijave SVOJ RAD za Masterweb dobiti će jednu besplatnu ulaznicu za dolazak na manifestaciju Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB. Prijavite se što prije.