Manifestacija za sve koji žive od interneta

27.03.2015.

Živite od web-a? Onda ste pozvani na nadolazeću manifestaciju pod poznatim nazivom Web::INDUSTRIJA 2015 uz slogan "INTERNET, FULL OF WEB".

Da li "full" živite od weba? Želite li "full" živjeti od weba? Znate li da je vani internet i web-poslovanje kao tercijalna gospodarska grana najbrže rastuća ekonomija? Zato i hrvatska puno ulaže i potpomaže razvoj interneta, no još ipak ne dovoljno koliko da postane značajnija industrijska grana u ekonomiji. Kao što je npr. u Njemačkoj, Britaniji, Irskoj ili USA.

Nadolazeća nova glavna manifestacija (namjerno ne koristimo neki drugi termin kao što bi mogao biti "sajam" ili "konferencija" već izraz "manifestacija") Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB uskoro će otvoriti vrata svima zainteresiranim koji žive ili žele živjeti od poslovanja putem interneta pa tako i weba.

 

Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB

Zašto INTERNET, FULL OF WEB?

Iako će nekima možda pasti na pamet slogan HTZ-a pod nazivom "Hrvatska, full of life", naziv Web::INDUSTRIJE 2015 tj. ovogodišnje središnje web-manifestacije u Hrvatskoj i šire govori da raditi danas u web-industriji, u online-industriji, nije kao bilo koji drugi posao koji se može samo tako promijeniti već on zahtjeva doslovno - življenje u ovoj struci. Disati plućima interneta svaki dan, koristiti web-aplikacije i online module za olakšavanje svakodnevnog rada, te stvarati tako jedno novo okruženje, nove prozivode i nove usluge nastaju i inovacije, ali i - novo društvo.

Pripadnik društva specijalista za web svakodnevno promišlja "kroz prizmu interneta" - kako i za osobne potrebe tako i za potrebe poslovanja. Ako se smarate jednim od pripadnika ovog društva, ako želite se družiti sa ljudima sličnog svjetonazora, ali drugačijih ideja (jer da svi imamo iste ideje - one ne bi više bile ideje) - pozivamo Vas osobno da dođete na manifestaciju Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB i zajedno s nama naučite znanja, spoznajte ideje i podružite se sa novim i starim znancima iz svijeta web-a.