Danas preko 75 prijava

06.04.2011.

[UPDATE] Marketinška kampanja za sajam s predavanjima Web::INDUSTRIJA 2011 je danas krenula i odmah već imamo 50-ak prijava. Sutra očekujemo i porast!

Web::INDUSTRIJA 2011 - BeSeen je jedini sajam i najposjećeniji događaj s tematikom weba u regiji (Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, ...). Računica je jednostavna - samo prošle godine za sajam je bilo preko šest stotina prijava!

Koliko će biti ove godine? Možemo samo nagađati, no samo jučer se prijavilo 50 75 posjetitelja za dolazak sajam. Bit' će gužve! :-)

Prednost ovako velikog događaja je što na njega dolaze stručni ljudi, s višegodišnjim i međunarodnim iskustvom na projektima vezanim uz web dizajn, web poslovanje i web marketing, a s kojima možete u ležernoj atmosferi sjesti na kavu, upoznati ih i možda dogovoriti i neki posao. No, osim toga, neki od stručnih predavača nastupiti će u dvorani i kao predavači (pogledajte program), a najveći profesionalci i kao izlagači na štandovima sajma (u predvorju ispred dvorane gdje će se održavati program predavanja).

Naravno, organizatori će pripremiti i druge zanimacije za sve prisutne posjetitelje.

Zato ne propustite ODMAH rezervirati svoju BESPLATNU ULAZNICU za sajam ispunjavanjem online obrasca za registraciju.

Vidimo se sigurno jer - ulaz je slobodan!