Stručna predavanja na sajmu

16.02.2011.

Osim ponude na štandovima, pripremni radovi za stručna predavanja od strane programskog odbora Web::INDUSTRIJE 2011 - BeSeen su u punom jeku.

Predavanja na sajmu - PRIJAVE SU BESPLATNEPriprema stručnih predavanja i pozivanje stručnih predavača uhvatila je svoj puni zamah - od dogovaranja tema, pozivanja uglednih stručnjaka iz svijeta, do pripreme prezentacija, prodaje sponzorskih predavanja i usaglašavanja satnice. Kao i prošlih godina, predavati će neki od poznatih stručnjaka sa najveće regionalne konferencije Web::Strategije na temu web poslovanja, web developmenta i web oglašavanja.

Trenutno su dogovorena predavanja sa udrugom IT izvoznika (CISEx) na kojoj će najvjerojatno predsjednik udruge ili njezin dopredsjednik Hrvoje Bujas iznijeti situaciju oko izvoza i prodaje web usluga u Hrvatskoj. Nadalje, svoj case-study uspješne online prodaje predstaviti će Enver Sediković čija web trgovina godinama prodaje biokozmetičke proizvode. Upoznati ćete kako do dodatnih znanja kroz seminare i radionice Web::Edukacije (ili još bolje kroz Web::Klub), a tu su i web development teme o tome kako testirati web aplikacije (Filip Topol iz 24sata.hr) i kako izraditi web dizajn - od ideje do HTML-a (Tajana Mrazović).

Otvorene su prošlog mjeseca i obavezne BESPLATNE prijave na sajam - OVDJE. Požurite s prijavama. Drugi dan sajma se dodatno naplaćuje.

Vidimo se na sjamu s predavanjima - Web::INDUSTRIJA 2011 - BeSeen!