Razmišljamo o zatvaranju

12.05.2010.

Tvrtka koja organizira jedini i najveći sajam s predavanjima o internetskoj industriji u Hrvatskoj, danas je opasno počela razmišljati o zatvaranju prijava. Zato - požurite!

Naime, broj prijavljenih za dolazak na sajam i predavanja se penje po stotine i stotine svaki tjedan, te će organizatori zbog mogućih organizacijskih problema i nedostatka većeg prostora ove godine morati obustaviti u nekom trenutku sve prijave. Ovolika navala i ovoliki interes posjetitelja sajma s predavanjima se nije očekivao. Naravno da se priželjkivao.

S obzirom na količinu štandova i financijske mogućnosti organizatora (a koje su vezane uz manji broj izlagača ove godine), sajam će morati biti ograničene veličine, te će se na samom događanju ograničiti broj ljudi koji će moći sudjelovati na predavanjima. Zato svima koji žele ući u dvoranu, gdje će biti predavanja, preporučamo da dođete na vrijeme tj. da dođete na sam početak predavanja jer kasnije ulaz neće biti moguć osim ako već niste rezervirali svoje mjesto u dvorani na način da Vam ga netko čuva!

Rezervacija slobodnih mjesta u dvorani nije moguća! Zbog tehničkih razloga.