Poziv za medijsko pokroviteljstvo

Poštovani,

pozivamo Vas da sudjelujete kao medijski pokrovitelj prvog web sajma u Zagrebu - Web::INDUSTRIJA 2009 koji će se održati 5. ožujka 2009. Nudimo zauzvrat sljedeće oblike promocije:

  • promociju Vašeg medija svim posjetiteljima (očekujemo ih oko 400) na dva video zida cijelo vrijeme trajanja sajma u cjelodnevnom ponavljanju u trajanju do 5 minuta
  • mogućnost postavljanja jednog promotivnog stalka oko dva ulaza u sajam, te
  • banner 468x60 na službenim web stranicama sajma.

Od Vas, kao medijskog pokrovitelja, očekivali bismo medijsku promociju sajma Web::INDUSTRIJA 2009 barem mjesec dana prije početka na naslovnici Vašeg medija uz fiksni banner i dvije pokroviteljske vijesti koje će biti vidljive i na naslovnici Vašeg medija.

Također, dobit ćete dovoljan broj ulaznica na sajam, te novinarskih akreditacija prema Vašim potrebama.

Ako pak želite izlagati na prvom web sajmu u Hrvatskoj i dodatno promovirati Vaš web portal u izravnom kontaktu s posjetiteljima sajma, te uz nagrade igre u Vašoj organizaciji, možemo Vam ponuditi MINI ŠTAND po samo ovaj puta povoljnoj cijeni od 1.606 kn + PDV. S obzirom na troškove prostora, izlagački prostor se ne može kompenzirati. Sve detalje oko izlaganja možete saznati ovdje ili nas dodatno zatražiti.

Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte organizatora sajma - tvrtku Marketing odjel koja će rado odgovoriti na sve Vaše upite.

Kontakt podaci organizatora:
  - e-mail: webindustrija@marketing-odjel.com
  - telefon: +385 91 212 9287 ili +385 1 777 4839

Poziv na medijsko pokroviteljstvo web sajma