Besplatna masaža za posjetitelje sajma

11.02.2009.

Za sve umorne posjetitelje sajma pripremili smo u suradnji sa Stimulansom besplatne masaže na specijaliziranim stolicama. Opustite se uz 10-minutni tretman masaže.

Sličan dogovor smo imali i prošle godine na konferenciji Web::Strategija. Sada smo proširili suradnju i sada će tvrtka Stimulans zajedno sa svojim profesionalnim terapeutima biti na raspolaganju svim posjetiteljima sajma!

Praksa je u svijetu je da profesionalni maseri tretiraju posjetitelje u pauzama sajmova i drugih okupljanja, što ih opušta i revitalizira nakon dugotrajna sjedenja ili hodanja. Vjerujemo da će EnerGo tretman od 10 minuta biti atraktivni bonus svim posjetiteljima sajma Web::INDUSTRIJA 2009.

Kada dođete na sajam Web::INDUSTRIJA slobodno isprobajte njihovu uslugu EnerGo 10!

Usput ćemo spomenuti i duži tretman EnerGo 20 u trajanju od 20 minuta koji možete naručiti ovdje i to već danas u svom uredu. Kod dužeg tretmana, terapeut izmasira vrat, ramena, ruke, dlanove, prste, gornji i donji dio leđa, dakle sva ona mjesta na tijelu koja su opterećena sjedenjem, dugotrajnim ili ponavljajućim "uredskim" pokretima. EnerGo 20 preporučujemo kao redovit tjedni ili dvotjedni tretman poslovnim korisnicima poput programera, web dizajnera, knjigovođa, internetskih marketingaša i svih ostalih koji dugo sjede na radnom mjestu.

EnerGo tretmani ne zahtijevaju skidanje odjeće niti korištenje ulja ili losiona, mogu se izvesti u bilo kojoj radnoj prostoriji. 

EnerGo terapeuti će na sajam Web::INDUSTRIJA donijeti masažne stolice i jednokratne prekrivače. Terapeute ćete najlakše prepoznati tako što će biti odjeveni u narančastu ili crnu majicu s bijelim natpisom www.stimuliraj.me.