Najnovije tehnologije i usluge vezane uz Internet

26.02.2009.

"Ovo je sajam koji izlagačima omogućava da predstave najnovije tehnologije i usluge vezane uz mrežu svih mreža, a posjetiteljima da dobiju uvid u raznovrsne mogućnosti interneta i lakše odaberu ono što je potrebno baš njima" - izjavio je Dalibor Jugec, voditelj sajma.

Ovdje prenosimo kompletnu izjavu voditelja sajma Web::INDUSTRIJA 2009 g. Dalibora Jurgeca iz tvrtke SDnet koja je suorganizator sajma zajedno sa agencijom Marketing odjel. Evo njegove izjave koja je danas poslana kroz objavu za medije svim relevantnim medijima:

"Web::INDUSTRIJA je jedinstveni sajam koji izlagačima omogućava da predstave najnovije tehnologije i usluge vezane uz mrežu svih mreža, a posjetiteljima da dobiju uvid u raznovrsne mogućnosti interneta i lakše odaberu ono što je potrebno baš njima. Uz puno prezentacija, nagradnih igara i izravnog kontakta sa izlagačima ne sumnjamo da će Web::INDUSTRIJA postati prepoznatljiv sajam i da je ovo samo početak jednog dugoročnog projekta približavanja korisnika interneta i davatelja usluga"

Pozvani su svi da za samo 10 kuna posjete sajam, upoznaju ljude koji stoje iza tvrtki, dogovore nove poslove, pronađu nove poslodavce, osvoje vrijedne nagrade izlagača (od nekoliko tisuća kuna!), te razmjene iskustva sa profesionalcima.