Pravni uvjeti

Svi posjetitelji sajma Web::INDUSTRIJA 2013 (u daljnjem tekstu: sajam), na koji prava polaže trgovačko društvo Marketing odjel d.o.o. iz Zagreba (u daljnjem tekstu: organizator), koji putem online prijave (ulaznice) stupaju u prostor održavanja sajma, svi koji sudjeluju u organizaciji sajma, svi izlagači na sajmu (u daljnjem tekstu: izlagači), te posjetitelji ovih web stranica obavezni su se pridržavati sljedećih uvjeta uporabe ili trebaju napustiti sajam odnosno ove web stranice:

Autorska prava - čl. 1.

Stavovi i mišljenja ukazana kroz izlaganja i predavanja na sajmu su isključivo stavovi osoba koje ih iznose. Sadržaj svakog izlaganja i predavanja na sajmu ne uključuje potporu, preporuku ili podršku tog sadržaja od strane organizatora, partnera ili pokrovitelja ovog sajma. Struktura izlagača, proces izlaganja, te program predavanja na sajmu može biti izmijenjen od strane organizatora bez prethodne najave i odgovornosti za organizatora.

Ulaznica - čl. 2.

Cijenu ulaznice određuje organizator. Broj ulaznica je ograničen. Ulaznica se stječe online prijavom na službenim web stranicama sajma. Svi posjetitelji sajma sa ulaznicom imaju pravo na ulazak na aktualni sajam i pristup svim izlagačima, te na sve popratne aktivnosti koje dozvoli organizator (ovisno o statusu online prijave). Također, ulaskom na sajam prihvaćate da su sve slike, video zapisi, audio zapisi i transkripti zabilježeni tijekom sajma u isključivom vlasništvu organizatora, koji ih može rabiti za svoje marketinške i promotivne potrebe. Unesene e-mail adrese organizator ima pravo koristiti u promotivne svrhe putem newsletter sustava s kojeg se morate moći samostalno odjaviti. Organizator ima pravo ustupiti e-mail adrese partnerskim tvrtkama. Organizator ima pravo učiniti bilo koju ulaznicu nevažećom.

Izlagači - čl. 3.

Izlagači na sajmu potpisuju sa organizatorom poseban ugovor o izlaganju koji je na snazi od trenutka potpisivanja i izlagačima omogućava najam ograničenog izlagačkog prostora na sajmu. U slučaju usmenog dogovora tj. suradnje bez potpisivanja ugovora organizatora i izlagača na sajmu - za obje strane vrijede pravila iz ovog članka. Izlagači su dužni po završetku sajma, ili kada to organizator zatraži, u roku od najviše dva sata nakon toga ostaviti unajmljeni prostor oko štanda, zidove, štand, uređenje štanda i opremu (namještaj, elektronička oprema i dr.) u onakvom stanju u kakvom ih je dočekao unajmljeni prostor kada su ga preuzeli za upotrebu. U suprotnom će nadoknaditi štetu novčanim iznosom određenim visinom štete koju određuje organizator uvidom u zatečenu situaciju. Organizator će u dobroj namjeri pripremiti sve moguće dogovorene elemente štanda izlagaču i to uz pomoć partnerskih tvrtki zaduženih za pojedine segmente štanda. Organizator ne odgovara za štetu nastalu izlagaču na sajmu zbog tehničke neispravnosti prostora oko štanda, samog štanda, opreme uz štand ili bilo koje drugog tehničkog problema.

Natječaj - čl. 4.

Organizator sajma organizira natječaj "Masterweb" (u daljenjme tekstu: natječaj) u svrhu isticanja projekata koje u svojem radu koriste internet. Organizator sajma organizirat će natječaj za koji će odrediti proceduru trajanja natječaja, nagrade, ocjenjivački odbor i ostale nužne proceduralno-organizacijske elemente.

O pravnim uvjetima - čl. 5.

Organizator sajma zadržava pravo na promjenu i nadopunu ovih Pravila sajma bez upozorenja, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Marketing odjel d.o.o.
(organizator)

Podaci o društvu s ograničenom odgovornošću:
http://www.marketing-odjel.com/kontakt