Business Speed Dating

Business Speed Dating (brzi poslovni sastanak) je način sastanka dizajniran za ubrzano upoznavanje poslovnih kontakata. Bez telefonskih najava, dugih čekanja na odgovor, dogovaranja oko mjesta i vremena za sastanak...

U današnje vrijeme nije tako jednostavno upoznati nove kontakte i dogovoriti poslovnu suradnju. Zato se, već tradicionalno, na Web::INDUSTRIJI organizira ovaj, od strane publike ocijenjen kao, koristan način upozavanja, zabavan, uz puno pozitivne energije koju stvara među sudionicima.

Networking na sajmu

Iako je sajam Web::INDUSTRIJA prvenstveno osmišljen da bi se ponudili i pokazali novi trendovi u poslovanju, druga namjena sajma je upravo Networking. Druženje s ljudima! Zamislite samo koliko bi vremena trebali uložiti da sami nađete velik broj novih potencijalnih partnera i stupite s njima u kontakt! Ne morate ni razmišljati, već se prijavite i dođite na sajam s namjerom interakcije s drugima, međusobnog upoznavanja i unapređenja odnosa i sudjelujte na Business Speed Datingu

Business Speed Dating koncipiran je na zabavan i vrlo jednostavan način. U samo nekoliko trenutaka možete upoznati i predstaviti se mnoštvu novih poslovnih partnera. Sve što trebate je ponijeti barem 200 posjetnica.

Nemate dovoljno posjetnica? Izradite ih besplatno!

Da se nebi desio isti problem kao zadnjih godina, kad su neki sudionici došli nespremni, bez svojih viziki, ovog smo puta dogovorili jednu suradnju kako bismo Vam olakšali izradu posjetnica. U suradnji sa tvrtkama Prodigital i mediaZOOM osigurali smo, za najbrže, besplatnu izradu posjetnica. 

Što je potrebno učiniti kako biste došli do svojih BESPLATNIH VIZITKI za BSD? Pripremite pripremu za tisak prve (!) stranice vizitke, pošaljite ju na e-mail organizatora uz obaveznu naznaku u poruci "za Business Speed Dating na Web::INDUSTRIJI 13".

Na sve ostalo će Vas uputiti organizatori. Na poleđini vizitke će se nalaziti logotip tvrtke PRODIGITAL ili mediaZOOM i same Web::INDUSTRIJE (tako da nije potrebno slati pripremu za tisak poleđine).

Eto, tako je jednostavno!

Pravila Business Speed Dating-a

  • prvo i osnovno pravilo da biste uopće sudjelovali na BSD-u je, naravno, prijava na ovaj obrazac!
  • kad dođete na sajam, sve što trebate jest pažljivo slušati voditeljicu koja će Vam detaljno objasniti što i kako dalje
  • uz slušanje voditeljice, bacite oko na stolac koji ćete zauzeti; s tog mjesta krećete sa upoznavanjem
  • ne manje bitno pravilo svakako je, prije upoznavanja, dobro razmisliti što ćete i kako reći, jer vrijeme je ograničeno (10 sekundi za svaku stranu)
  • ponijeti posjetnice (vizit karte) pravilo je koje znate i sami, bez toga, kao da Vas nije ni bilo!