Izlagači na sajmu

Na ovom će popisu biti svi koji se uspješno bave web-turizmom u Hrvatskoj, a nastupit će na sajmu. Popis će biti proširivan i sortiran prema redoslijedu ugovaranja sve do početka Web::INDUSTRIJE 2013. 

Ako se i Vi želite naći na ovom popisu, proučite našu ponudu i kontaktirajte organizatore.

trip.hr je jedan od rijetkih hrvatskih web shopova preko kojeg je stvarno moguće kupiti putovanje. Okuplja ljubitelje putovanja i na praktičan način ih informira o preko 150 destinacija. Odlikuju ga jednostavan i pregledan dizajn te koncept koji korisniku omogućuje da u svega nekoliko klikova pronađe idealnu destinaciju za svoje putovanje. Pretražuje ponudu vodećih turističkih agencija i time garantira najpovoljniju cijenu.

Kontinuirani razvoj stranice, suradnja s velikim brojem partnera te awesome 0-24h korisnička podrška garantiraju kvalitetu usluge i užitak u korištenju portala.

 

 

Trikoder je tvrtka koja na svojoj razvojnoj platformi (Trikoder framework) omogućava ubrzani razvoj web aplikacija (eng. rapid application development) pružajući svojim rješenjima brzi odgovor na potrebe poslovanja klijenata i primjenu posljednjih trendova u web-industriji.

Trikoder je nastao 2004. godine kao softverski i web odjel prethodne tvrtke Digiwhale multimedia, a postao zasebna tvrtka u siječnju 2008. godine. Izrastao iz vizije svojih osnivača, svakodnevno se razvija i proširuje sinergijom timskog rada i individualnih sposobnosti u širu cjelinu koja je sposobna producirati bilo koju poslovnu ideju na web.

 

 

Globaldizajn je web & mobile solution provider s dugogodišnjim iskustvom u dizajnu i programiranju web portala i web stranica za vodeće hrvatske i međunarodne tvrtke, financijske institucije, obrazovne ustanove, medije te vladine institucije. Posebna je pozornost posvećena zadovoljstvu korisnika i gradnji partnerskih odnosa, vodeći korisnike kroz izazove internetskog okruženja, te prati razvoj kupaca-partnera, uz dodatne usluge s prijedlozima i savjetima. U posljednih nekoliko godina, proizvedena su brojna rješenja e-commerce-a, sustava za upravljanje sadržajima, razne aplikacije za smart phone uređaje (iPhone, Android, Samsung Bada, Windowsmobile) i ostale, posebno prilagođene aplikacije, prema zahtjevima kupaca.

Znak „Hrvatska kvaliteta“ Hrvatske gospodarske komore ponosno nosi aplikacija „Globaladmin“, CMS sustav, samostalno razvijen u Globaldizajnu, koji služi za jednostavno i prije svega sigurno održavanje web stranica. „Globaladmin“ omogućuje korisnicima brzo i efikasno postavljanje novih i mijenjanje postojećih sadržaja na web stranicama i na mobilnim aplikacijama.

Globaldizajn je osvojio više od 50 renomiranih nagrada iz područja dizajna web stranica koje pokreće Globaladmin CMS sustav za samostalno ažuriranje stranica.

Proizvode tvrtke koristi više od 500 korisnika širom Hrvatske i svijeta.

 

 

Ciklopea je jedan od vodećih pružatelja prevoditeljskih i lokalizacijskih usluga u Republici Hrvatskoj i regiji Jugoistočne Europe (SEE).

Na globalnom tržištu smo pozicionirani kao tvrtka specijalizirana za prevođenje i lokalizaciju jezika regije Jugoistočne Europe (SEE). Rastu tvrtke doprinijelo je investiranje u ljude, organizaciju te u najnoviju tehnologiju i opremu pritom osiguravajući tržištu pojam kvalitete i raznolik opseg usluga u prevoditeljskom sektoru.

U proteklom razdoblju tvrtka Ciklopea je dobila priznanje kao tvrtka "Gazela" (nagrada za perspektivna i brzorastuća poduzeća s transparentnim poslovanjem) te je nagrađena za poštivanje ravnopravnosti i raznolikost u upravljanju ljudskim resursima nagradom "Ključna razlika" i nagradom za društveno odgovorno poslovanje "Indeks DOP-a".

 

 

 

Studio BELUGA specijalizirana je tvrtka za izradu kreativnih i kvalitetnih rješenja vizualnih komunikacija (3D vizualizacije, vizualni identitet, grafički i web dizajn,interaktivni dizajn / touchscreen rješenja i marketing).

Tim tvrtke svakom projektu pristupa s jednom važnom značajkom – klijent je uvijek u centru pozornosti, a njegove želje i zahtjevi su glavno polazište za razvoj svakog projekta. Mi smo tu da Vas savjetujemo i usmjerimo ka uspjehu s profesionalne strane, međutim uvijek nastojimo poštovati ideje s kojima ste ušli u naš ured i zatražili našu pomoć. Od nas nećete čuti „To je neizvedivo!“ već „Pokušat ćemo!“. Pa ako i ne uspije iz prvog pokušaja, obećajemo da ćemo u suradnji s Vama iznaći najbolje moguće rješenje.

Vizija tvrtke Studio Beluga je kroz profesionalno usavršavanje našeg tima i poslovne izazove stavljene pred njega postati vodeći u poslu kojim se bavimo. Svojim radovima želimo doprinijeti razvoju na području web dizajna, grafičkog dizajna, 3D vizualizacije, touch screen rješenja te marketinga. Naša misija je pružiti najbolju uslugu svojim klijentima, te im postati savjetnik u poslovanju. Kroz svoje projekte želimo obogatiti i dalje razvijati branše kojom se bavimo, kao i lokalnu zajednicu kroz njih.

Zadovoljstvo nam je ponuditi svojim klijentima pomoć u postizanju marketinških ciljeva kroz inovativno vizualno označavanje i inteligentni dizajn. Naš tim mladih, obrazovanih i talentiranih stručnjaka na području web dizajna, grafičkog dizajna, web programiranja, touch screen rješenja i marketinga na raspolaganju Vam je za sve usluge u navedenim djelatnostima koje biste mogli zatrebati. Raduje nas svaki Vaš uspjeh u čijem ostvarenju možemo sudjelovati.

Naše e-mail adrese, telefoni, web stranica i Facebook stranica su Vam na raspolaganju, a vrata našeg ureda uvijek otvorena. Dobrodošli ste na konzultacije s našim timom oko web ili grafičkoga dizajna, 3D vizualizacija ili pak marketinga.

 

 
Nove Vibracije d.o.o.

Nove vibracije su tim koji je do sada osvojio preko 20 međunarodnih nagrada za kvalitetu i izvrsnost rada te za inovativna rješenja:

  • Mobilne aplikacije (Adobe and Nokia contests...)
  • Inovacijske izložbe (Brussels, Nurnberg, Genève...)
  • SME contest - "European Day of Entrepreneur" 2006, sponzorirali EU komisija i T-Mobile
  • Multimedijska produkcija (IMTA Award, 12th Summit international Awards, 36th Creativity Awards, Tourfilm i mnoge druge)
  • Silver Communicator Award za direktni marketing – The Communicator Awards 2009. itd.

U proteklom vremenu djelatnici tvrtke su stekli bogato iskustvo na području turističke promidžbe, a tvrtka je ostvarila značajnu prisutnost na hrvatskom, ali i na svjetskim turističkim tržištima.

Pri izradi internetskih stranica koristimo se vlastitim rješenjima. Naši programeri u stanju su sve specifične potrebe klijenta pretočiti u vizualno i informativno kvalitetno rješenje na zadovoljstvo krajnjeg korisnika. Također, od svojih proizvoda izdvajamo vlastiti CMS s preko 150 zadovoljnih korisnika, multimedijalne prezentacije, DVD/CD razglednice i mobilne aplikacije. 

 

 

Qmini je prva HubSpot certificirana Inbound Marketing agencija u Hrvatskoj, koja godinama kreira inovativna, interaktivna i multimedijalna marketinška rješenja za brojne tvrtke u Hrvatskoj.

Marketinšku agenciju Qmini čini kreativan i proaktivan tim sastavljen od mladih i ambicioznih stručnjaka na području internet marketinga, inbound marketinga, razvoja internetskih stranica, programiranja, video produkcije, 3D animacija i vizualizacija, grafičkog dizajna, edukacije u području korištenja novih tehnologija i razvoja novih proizvoda i usluga prilagođenih trendovima te potrebama i željama klijenata.

Nesebično dijele znanje o mogućnostima korištenja naprednih tehnologija u marketingu i poslovanju općenito, za profitni, neprofitni i javni sektor.
Posao Qmini tima je razumjeti potrebe i želje klijenata, a glavni cilj nadmašiti klijentova očekivanja.

Zadovoljan klijent koji se vraća je nagrada i priznanje da znaju raditi svoj posao.

 

 

Interactive agency je mlada full service digitalna agencija.

Naš tim sastoji se od 11 stručnjaka fokusiranih na izgradnju online zajednica, upravljanje digitalnim sadržajem i unaprjeđenje online prisutnosti. Pružamo cjelovitu komunikaciju kojom gradimo jedinstveni stav za svoje klijente u online svijetu.

Upravo su godine iskustva u internet oglašavanju i konstantno praćenje svjetskih trendova garancija za postizanje komunikacijskih ciljeva.

Interactive.agency dio je interactive.agency sa sjedištem u Beču. 


 

Veneto banka

 

 

 

Ilirija d.d. je tvrtka sa više od 50 godina tradicije, osnovana davne 1957.g., sa sjedištem u Biogradu na Moru. Nalazi se u društvu malobrojnih turističkih tvrtki koje u svom poslovanju obuhvaćaju sva tri segmenta turističke ponude:hotelijerstvo, nautiku i kamping.

Danas je jedna od 20-tak vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj koje predstavljaju okosnicu hrvatskog turističkog razvoja. 
Jedna je od tri vodeće turističke tvrtke u Zadarskoj županiji i nositelj ukupnog gospodarskog i turističkog razvoja Biograda na Moru.

Ilirija hoteli smješteni su na najatraktivnijim i najprestižnijim lokacijama uz plaže okrunjene Plavom zastavom i s prekrasnim pogledom na Pašmanski kanal. 
U neposrednom okruženju čak 4 nacionalna parka te 3 parka prirode Biograd predstavlja idealnu destinaciju za upoznavanje svih prirodnih i kulturoloških ljepota Hrvatske.

 

 

Proago d.o.o. iz Zagreba je savjetodavna tvrtka u području ljudskih potencijala, prodaje, strateškog menadžmenta i odnosa sa klijentima. Tijekom dugogodišnjeg rada sa različitim tvrtkama u regiji, spoznali smo da je za poslovni uspjeh potreban kontinuirani razvoj pojedinaca i tvrtke u cjelini. Proago je nastao iz potrebe poboljšanja, učenja i razvoja, te želje da isto to omogući i svojim klijentima. 

Mi kreiramo rješenja utemeljena na globalnim znanjima, trendovima i dugogodišnjem iskustvu u primjeni u visoko pozicioniranim tvrtkama. Tim rješenjima razvijamo ljudske potencijale naših klijenata i omogućujemo zaposlenicima da daju najbolje od sebe za ostvarivanje rezultata. Aktivno sudjelujemo u daljnjem rastu i razvoju vaše organizacije prenošenjem konkretnih, primjenjivih i učinkovitih znanja i vještina. Strateški menadžment usmjeravamo prema donošenju poslovnih odluka temeljenih na činjenicama, a samim time utječemo na stvaranje pozitivnog okruženja i dodatne vrijednosti za tvrtku, kupce i djelatnike.

Misija nam je da temeljem našeg dugogodišnjeg lokalnog i međunarodnog iskustva, suvremenim alatima, stručnim timom i predanim radom, stvaramo strateška partnerstva, kojima ćemo odabranim klijentima usavršavati ljudske potencijale, te biti partner u stvaranju profita i ostvarenju poslovnih ciljeva.

 

 

Iskon Internet d.d. je moderna telekom kompanija koja kontinuirano ulaže u kvalitetu i razvoj, a svoju strategiju i dalje temelji na drugačijem pristupu tržištu, bliskom korisniku i njegovim potrebama.

Prepoznati smo po dinamičnoj i poduzetničkoj poslovnoj kulturi i kvaliteti usluga, te fleksibilnom i prijateljskom pristupu korisnicima. Na tržištu nudimo broadband usluge, prilagođene cijenom i kvalitetom zahtjevima korisnika, a sve usluge pokrivamo sami na vlastitoj infrastrukturi.

Danas Iskon posluje kao samostalno trgovačko društvo u 100%-tnom vlasništvu T-HT-a. Iskon je brand koji se prepoznaje po fleksibilnosti i kompetentnosti, te razvijenom odnosu s korisnicima. Sve to nudimo i u novom segmentu usluga uz unaprijeđenje poslovnosti i pristupačnosti.

 

 

Avalon je jedan od najpoznatijih i najvećih regionalnih pružatelja web hosting usluga. Web hostingom se bave već 15 godina i vjerojatno je svaka druga domaća web stranica koje ćete se sjetiti smještena upravo kod njih. Uz registraciju domena i smještaj web stranica na Microsoft i Linux tehnologijama, Avalon nudi i najam virtualnih i vlastitih poslužitelja prema potrebama klijenata. Avalon je akreditirani registar za .HR domene i jedina tvrtka u Hrvatskoj s certifikatima ISO 9001 za sustav upravljanja kvalitetom i ISO 27001 za sustav upravljanja informacijskom sigurnošću za poslove web hostinga.

 

 

Prodigital d.o.o. Od samog početka pa do danas naša djelatnost usmjerena je isključivo prema digitalnom printu. Kvalitetnim proizvodima, prihvatljivom cijenom, velikim iskustvom te izuzetno velikom brzinom izrade, tvrtka Prodigital d.o.o. postaje prepoznatljivi brand u republici Hrvatskoj.  
Tvrtka smo koja okuplja tim mladih, ambicioznih i educiranih ljudi s višegodišnjim iskustvom u reklamnoj industriji. Uz najmoderniju tehničku i tehnološku podršku, te konstantno ulaganje u razvoj, u mogućnosti smo vam ponuditi mnoštvo ideja za izvedbu reklamnih i pratećih proizvoda – od izmjere na terenu, dizajna, projektiranja do izrade finalnog proizvoda, montaže i održavanja. Ako Vam treba izvedba, napravit ćemo onakavu kakvu stvarno želite. Zajedno možemo pronaći rješenje koje će se svidjeti Vama, nama, a najviše onima kojima se obraćate. 

Prateći razvoj kompjutorske tehnologije i printera za veliki format postali smo prepoznatljivi i na području cijele Europe. Prodigital danas posjeduje najmoderniji strojni park renomiranih proizvođača: HP, Durst, Zund, Xerox, Roland, a početkom 2013. obavljeno je ulaganje u najsuvremeniju tehnologiju za DIREKTNI UV PRINT na sve tvrde materijale uz mogućnost konturnog izrezivanja.  

Naš glavni proizvodni pogon nalazi se u Zagrebu – Trnje. Tvrtku vodi tim mladih, obrazovanih i uspješnih djelatnika. Glavne karakteristike i moto tvrtke kao cjeline su stalni razvoj i primjena novih tehnologija te ”know-how” način rada.  

Dođite i uvjerite se sami.

 

 
 

Naš slatki partner na ovogodišnjem sajmu Web::INDUSTRIJA 2013 zasladiti će Vas arancinima i limuncinima iz kućne radinosti.

Ivana Kesovija Popović mlada je žena koja se odlučila svoju strast prema slatkome pretvoriti u svoj mali biznis iz domaćeg, dubrovačkog đardina. Autohtone dubrovačke delikatese poput ušećerenih arancina i limuncina, bruštulane mjendule, slane popečene mjendule u maslinovom ulju, smokve u čokoladi te sušene kuglice od smokava i oraha moći ćete degustirati na stolu našeg izlagača, kao i dobiti informacije gdje naručiti ove slatkiše koji lijepo zapakirani služe kao nezaboravan i neodoljiv poklon dragim prijateljima, poslovnim partnerima,ali i kao slatke grickalice prilikom većih okupljanja. 

Neka Vaša turistička ponuda bude zapamćena po slanom morskom, ali i po slatkom voćnom okusu!


 

Degrassi vinarija smještena je u Savudriji, dok se vinogradi nalaze oko istarskog gradića Buje. Osnivač i voditelj, g. Moreno Degrassi, krenuo je na ovo putovanje 1996. i danas svakako predstavlja jednog od eminentnijih predstavnika istarskog vinarstva. 1995./1996. počinje prva sezona buteljiranih vina s izdvojenom etiketom. Do danas, vina Degrassi rastu po broju sorti, ali i neporecivom kvalitetom. Iako 15 godina vinarstva na svjetskoj razini ne predstavlja dugu tradiciju, u hrvatskim mjerilima kvalitete vinarstva, vinarija Degrassi je zasigurno jedna od onih s bogatijim iskustvom. To dokazuju brojne nagrade na razini Hrvatske, ali i šire.

Mnoge su priče ispričane o vinarstvu. Teško je zbilja izmisliti nešto novo. Potrebno je ljubavi, predanosti, know-how, i pomalo čarolije da bi se uspjelo u ovom predivnom pozivu, ali i vrlo zahtjevnom zanimanju. Dijelom zahvaljujući obiteljskoj tradiciji, a s druge strane u zanosu i ljubavi prema struci, vinarstvo je oduvijek bilo sastavni dio naše priče.  Krenuli smo s osnovnim sortama, tipičnim za istarsko podneblje, Naravno, riječ je o autohtonim sortama: malvaziji, teranu, refošku i muškatu. No, gotovo paralelno razvijali smo i klasične francuske sorte poput chardonnay-a, cabernet sauvignona, cabernet franca. Danas, pod ruhom od  preko 20 različitih etiketa ubrajamo i prvi puta registrirane sorte u RH: Viognier i Petit Verdot te prekrasni novi cuvee'i predstavljeni 2010.

Logo vina Degrassi uobličen je simbolom rubina. Korijeni priče o rubinu nađeni su u legendi o kralju Otonu IV koji se brojčano inferiorniji suprotstavio Venecijanskoj mornarici u nastojanju da obrani istarski poluotok. Rubin predstavlja čistoću duha, htijenje kojem se čovjek može samo približavati, ali nikako dostići. Slično je i u vinarstvu; to je s jedne strane konstantna strast prema što boljem vinogradu i vinu, a s druge strane težnja da vlastito uvjerenje pronađe pravi put do kupca. Niti jedno, niti drugo nije moguće zadržati, moguće je jedino konstantno težiti ka boljem. 

 

 

MediaZoom je jedan od mnogih brandova proizašao iz kreativnog laboratorija hrvatske tvrtke Vizualne kreacije d.o.o.. Sa više od 6 godina iskustva na kreativnih poslovima stvaranja vizualnog identiteta, povezivanja logotipa sa brandom i popratnog tiska promotivnih materijala, odgovorno tvrdimo da kvalitetan grafički dizajn ima mogućnost da nekog uvjeri, nagovori, da ste Vi ti čije usluge ili proizvode Vaš potencijalni kupac treba. Naš cilj je vašu ideju pretočiti u grafički dizajn, naravno uz izradu kvalitetne i tehnički ispravne pripreme za tisak, i uskladiti sam dizajn sa medijem na koji se aplicira i proizvodom ili uslugom koju predstavlja. Također nudimo i vrhunski digitalni, ofset i ink jet tisak svih vrsta materijala od posjetnice do jumbo plakata. Riječ ZOOM u samom nazivu našeg branda dokazuje našu spretnost i brzinu, a naši rokovi su kraći od onih koji su vama potrebni - vi kažete "Tri dana", mi odgovaramo sa "24 sata"!

 

 

 

 

 

 

Fitness centar Olimp nalazi se u sklopu poslovnog centra Olimp na križanju Selske ceste i Zagrebačke avenije u Zadarskoj ulici broj 80.

Fitness centar se prostire na površini od 900 m2 i opremljen je najmodernijim spravama, s prostranim svlačionicama i luksuzno uređenim prostorom u kojemu možete uživati u bilo koje doba dana. Svi članovi fitness centra Olimp imaju osiguran parking. Ako odugovlačite oko upisa i vježbanja te pronalazite razno razne izgovore zašto još niste krenuli u modeliranje svog tijela, a jedan od izgovora Vam je da ne znate kako je u određenom centru, dajemo Vam mogućnost probnog treninga prije upisa nakon kojega ćete odlučiti želite li biti dio onih koji brinu o svome izgledu i zdravlju i pridružit ćete se treninzima te dočekati proljeće i ljeto spremni.

U sklopu fitness centra, u samom prizemlju smješten je caffe bar Olimp gdje možete popiti prirodne sokove kao i razne proteine koji će Vas dodatno ojačati i osvježiti u Vašem napornom vježbanju.

Fitness centar Olimp i caffe bar Olimp Vas spremno očekuju!

 

 

Custos produkcija je mlada tvrtka potpuno posvećena videu za društvene mreže i Internet. Specijalnosti su nam tutorijali, timelapse, reklamni spotovi, video prezentacije za kongrese i sajmove... Područja rada su nam humana medicina, veterinarska medicina, tehnologija, fitness, ples i vježbanje, glazbena edukacija...

Radimo isključivo u HD rezoluciji. Koristimo prednosti brzine interneta, pa radimo vrlo brzo. Ponosimo se činjenicom da snimljeni video uglavnom postavljamo na Youtube unutar 24 sata, naravno s montažom i kompletnom grafikom. Zvuk snimamo i obrađujemo u CD kvaliteti. Najbolji rezultat je tutorijal nepoznate frizerke koja je postigla gledanost od gotovo 120 tisuća gledanja u manje od dvije godine za jednu frizuru.

Trenutno razvijamo novi proizvod: snimanje kompletnoga događaja - eventa u timelapse tehnici. Na takvoj se snimci mogu vidjeti kretanja ljudi i njihovi interesi, mjesta zaustavljanja, a interesantno jest to da su snimke jako gledane jer mnogo ljudi želi vidjeti svoj trag u prostoru i vremenu. Ponosni smo što ćemo na taj način surađivati i s Web::INDUSTRIJOM.

 

 

Intermax svojim kupcima pruža najveći izbor promotivnih proizvoda u Hrvatskoj, kratke i pouzdane rokove isporuke te sveobuhvatnu popratnu uslugu aplikacije logotipa ili promotivne poruke.  

Iznimno široka ponuda rezultat je naše suradnje s preko 50 domaćih i stranih proizvođača i dobavljača. Naš je cilj omogućiti kupcima da na jednom mjestu dobiju promo proizvod koji im je potreban, te za njih biti tzv. “one-stop-shop” promotivnih proizvoda. Tome doprinosi i mogućnost izrade proizvoda po narudžbi koju realiziramo u suradnji s našim višegodišnjim partnerima iz Kine.  

Naš veliki angažman za svakog kupca i profesionalan pristup prepoznati su na tržištu te se možemo pohvaliti s više od 500 kupaca godišnje, od malih tvrtki i obrtnika do velikih domaćih i međunarodnih renomiranih poslovnih subjekata.

 

 

 

Imperito čini skupina mladih entuzijasta koji vole svoj posao. Našim kupcima jamčimo kvalitetne promotivne proizvode u što kraćem roku i naravno, po što boljoj cijeni. Smatramo da je zadovoljan klijent osnova našeg posla te se trudimo da budemo bolji, drukčiji i inovativniji kroz vrijeme. Kako smo tek napunili 12 godina i ulazimo u pubertet, najbolje godine nam tek predstoje! :)

U našoj ponudi možete izabrati široki izbor reklamnih artikala rangiranih od low cost pa sve do ekskluzivnih poslovnih poklona, custom made artikli i gadgeti, širok izbor tekstila (naši brendovi Russell, Boost up i Pen Duick) i Sign up – naš vlastiti brend sustava za prezentacije.

Od usluga izdvajamo Imperito dizajn studio i novu uslugu printa i tiska koja objedinjava velik spektar tehnika – Print Up.
Za sve dodatno što Vas zanima, slobodno nas kontaktirajte i odgovorit ćemo na upite u najkraćem mogućem roku.

Kontakt: imperito@imperito.hr

 

 

Intro studio već 8 godina kreira i programira web stranice, razvija online i offline software aplikacije po mjeri te dizajnira vizualne identitete i sve promidžbene materijale. Povjerenje koje smo dobili od preko 300 naših klijenata svjedoče o izvrsnim suradnjama i dostignućima u svijetu interneta.

Usluge Intro studija:

  • Izrada web stranica
  • Programiranje CMS aplikacija
  • Programiranje software rješenja
  • Optimizacija web stranica za Internet pretraživače
  • Grafičke usluge - vizualni identitet, branding

 

 

Manifest Media je mlada agencija koja okuplja iskusan tim dizajnera, developera i stručnjaka za digitalne medije. Do sada je surađivala s tvrtkama iz različitih industrija, a preuzima samo one projekte za koje je sigurna da će pružiti dodatnu vrijednost klijentima.  

U svom radu vodi se jednim ciljem – isporučiti vrhunski dizajniran proizvod koji će unaprijediti poslovne procese klijenta i komunicirati s krajnjim korisnicima. Bez obzira radi li se o web stranici, korporativnom identitetu ili mobilnoj aplikaciji, Manifest Media se beskompromisno pridržava najviših standarda te želje klijenata upotpunjava najsuvremenijim tehnologijama. 

Suradnja s Web::INDUSTRIJOM kao najposjećenijim regionalnim sajmom za web oglašavanje, razvoj web stranica i web poslovanje nametnula se sama po sebi. Web profesionalci su prirodno okruženje Manifest tima koji je uvijek otvoren za razmjenu iskustava s kolegama, kontakt s budućim klijentima, a time i nove poslovne izazove.

 

 

Hypo Konferencijski centar, osim multifunkcionalnog i vrhunski opremljenog prostora, nudi mogućnost organiziranja kongresa, konferencija i simpozija, marketinških prezentacija, seminara, gala večera, primanja te raznih kulturnih i zabavnih događanja, kao i cjelokupnu uslugu i idejno rješenje organizacije događanja koje nude svojim klijentima (scenografija, catering, ...), parkiranje u garaži, simultano prevođenje te ono što je klijentu vrlo bitno – iskustvo, profesionalnost i fleksibilnost. Svi žele biti drugačiji i inovativni - kako u poslu, tako i u eventima. Eventi više nisu tek okupljanje ljudi uz ponudu hrane i pića, nego se tu radi o kompleksnim pričama i dodatnim sadržajima koji se nude gostima. Svi žele da se o njihovom eventu priča danima prije i posebno, nakon samog eventa.

Svaki događaj je poseban sam po sebi te samim time zahtijeva i posebnu brigu oko organizacije. Sve višenamjenske dvorane u HYPO Centru opremljene su visokokvalitetnom audio, video i rasvjetnom opremom, te nema potrebe za dodatnim troškovima. Zahvaljujući partnerima s kojima rade, svaki klijent može računati na vrhunsku uslugu organizacije svog događaja.

Dobro došli u Hypo centar!

 

 

Bluesun hotel kaj, skrivena oaza ljepote u srcu zelenog Zagorja.

Pronađite svoju intimnu idilu, te istražite ovu čarobnu lokaciju u hotelu rustikalnog i modernog stila. Napustite gradsko sivilo i pobjegnite… na vikend ili poludnevni izlet uživajući u gastro delicijama i wellness & spa u hotelu.

Gastro i wellness doživljaj
Bluesun hotel Kaj se odlikuje vrhunskim smještajem, kuhinjom i kvalitetnom uslugom. Tradicionalnim delicijama, poput purice s mlincima ili zagorskim štruklama, u Bluesunu su dali novi izgled i okus, ali bez mijenjanja namirnica – one su ostale svježe i domaće, poput povrća kojeg uzgajaju u vlastitom vrtu iza hotela. Vrhunske delicije priprema izvrsni tim mladih kuhara, vođeni chefom školovanim u Ritz Escoffier Ecole u Parizu, a iste poslužuju u restoranu Bistricza od 300 mjesta i gourmet luksuznom restoranu Academia od 50 mjesta. U sklopu hotela se nalazi i vrhunski uređen wellness gdje su starim metodama dali zaokret – goste savjetuju o prehrani i u ponudi također imaju i wellness jelovnik koji je bogat antioksidantima, kao i voćne wellness koktele. Probudite se nježno iz zimskog sna, te pravilnim izborom namirnica i ciljanim wellness tretmanima dočekate proljeće odmorni i svježi.

Osigurali smo bogatu nagradu za sve posjetitelje sajma, koja će se dijeliti tijekom održavanja sajma.

Informacije i rezervacije:
Zagrebačka bb, 49246 Marija Bistrica,
t. +385 49 326 600,
kaj@bluesunhotels.com

 

 

Business klinika

 

 


 

Storck - slatki sponzor Web::INDUSTRIJE

Već više od sto godina osnovni cilj Storcka je pružiti ljudima sreću. Svakog dana diljem svijeta svojim brandovima čini živote ljudi slađima i sretnijima. Storckovi glavni brandovi vole se i njeguju u preko 100 zemalja, a i u HR.

Merci - prva bombonijera koja se poklanja i kojom se uistinu izražava posebna zahvalnost. Merci Finest Selection ima osam ukusnih i pažljivo odabranih čokoladnih okusa proizvedena od najfinijih sastojaka. Merci, hvala što jesi!

Toffifee- savršena kombinacija za svačiji ukus: hrskavi lješnjak u karameli s nugat kremom i kapljicom tamne čokolade... Otkrijte zabavu u Toffifee i saznajte zašto ih vole mladi i stari u više od 90 država.

Werther's original - savršeni bombon, nastao od svježeg vrhnja, pravog maslaca, bijelog i smeđeg šećera, prstohvata soli i mnogo vremena! Kremastim bombonima Werther’s Original pridružio se niz drugih ukusnih slastica, a sve su stvorene istom ljubavlju i pažnjom - meki bomboni Cream Toffees, Werther's original praline ...
Tko god ih proba osjeća da je uistinu poseban!

Storck, dio tvog svijeta!

 

 

Delicia d.o.o. osnovana je 30.09.1997. godine s ciljem da proizvodi čajna peciva koja nisu samo slastica već imaju i neka povoljna fiziološka svojstva.

Prvi proizvod zaslađen smeđim šećerom od trske i bogat dijetalnim vlaknima bio je i ostao "Integral". Nakon tri godine isprobavanja namirnica konačno smo 2000. godine proizveli prva tri proizvoda bez šećera: "VitaliX", "IntegraliX" i "ZobeliX". Sva 4 navedena proizvoda ponosno nose na ambalaži znak "Hrvatske kvalitete". Kao mala tvrtka odlučili smo se za mali segment čajnih peciva i okrenuti smo potrošačima koji ne žele ili ne smiju konzumirati šećer te onima koji izbjegavaju bijeli šećer i traže proizvode koji na neki način mogu biti klasificirani kao "zdrava hrana" zbog sastojaka koji imaju povoljna fiziološka svojstva. Većina naših proizvoda bogata je dijetalnim vlaknima iz raznih namirnica (integralnog pšeničnog brašna, cikorije ili zobi).

Danas je po istraživanju AC Nielsena iz kraja 2008. godine "Delicia" prvi brand među čajnim pecivima bez šećera u Hrvatskoj usprkos činjenici da u mnogim trgovačkim lancima uopće nismo zastupljeni (Metro,Getro, Lidl, KTC, Studenac....). Sličnog je mišljenja bila i agencija Gfk s kojom surađuje organizacija „Superbrands“ pa smo lani stekli pravo na korištenje znaka „Superbrands-Croatia's Choice“. Bili smo prvi istarski proizvođač hrane i pića koji je dobio pravo na korištenje znaka "Hrvatska kvaliteta" (2005. godine). 

 

 

Fantasia lizalice i slatkiši oboriti će Vas sa nogu! Osim što su ručno rađene, različiti okusi će osvojiti svakog ljubitelja slatkog, bilo malog ili velikog, starog ili mladog. Slatkiši ne poznaju dob, zato si i Vi zasladite dan sa Fantasia slatkišima.

Kao svaki pravi tradicijski obrt, sudjelujemo na raznim sajmovima po čitavoj Lijepoj našoj. Naši šareni štandovi privlače najmlađe posjetitelje, mada i rijetko koja baka može odoljeti slatkišima iz djetinjstva. Svojim kupcima osiguravamo najbolje sastojke i siguran proizvod.

Na sajmu Web::INDUSTRIJA moći ćete se zasladiti našim proizvodima.

 

 

 

Cedevita je vitaminski instant napitak za svaku priliku, za svako doba dana i za svako godišnje doba. Za posjetitelje sajma osigurana su osvježenja iz Cedevite.

 

 

Kala i Kalnička također su osigurale osvježenja za sve posjetitelje sajma Web::INDUSTRIJA.

 

 


 

Rakije Perković nastale su na temelju višegodišnje proizvodnje rakije u čije su recepte utkane godine iskustva i napornog rada.

Danas Vam s ponosom možemo predstaviti široku paletu naših ukusnih rakija i likera, koji su na hrvatskom i stranom tržištu vrlo brzo našle put do velikog broja zadovoljnih konzumenata, zahvaljujući ponajprije svojoj kvaliteti i dizajnu ambalaže. 

Naši proizvodi funkcioniraju kao prvorazredni gurmanski doživljaj, ali i kao vrhunski poklon za sve prilike, upravo zbog svoje elegancije i jedinstvenih idejnih rješenja koje smo realizirali na našoj ambalaži, po čemu smo u samo 3 godine postali prepoznatljiv "brand" na hrvatskom tržištu.

 

 

Paprenjak d.o.o. apsolutni je tržišni predvodnik u ponudi specifičnih tradicijskih proizvoda jestivog karaktera, utemeljenih na hrvatskoj povijesnoj baštini. Prema riječima autorice projekta "ideja" paprenjaka je "ne da dobijemo, nego da sačuvamo nešto originalno i autohtono".

Poduzetnički duh, obiteljski blagdanski običaji i jedan od najljepših hrvatskih povijesnih romana, motivirali su Sanju Opačak, profesoricu pedagogije, da se upusti u poslovni pothvat oživljavanja zaboravljene izvorne kuharske tradicije karakteristične za naše podneblje te tržištu ponudi slasticu - suvenir "Paprenjak - tradicionalni hrvatski kolač".

Ovaj je proizvod vođen projektno s velikim razumijevanjem uloge vizualnog identiteta u funkciji proizvoda, on je brendiran od samog svog početka i autorski zaštićen. Planski vođenom proizvodnjom Paprenjak se tržištu nametnuo kvalitetom, konstantnošću i kvantitetom. Paprenjak d.o.o. Zagreb i projekt "Paprenjak — tradicionalni hrvatski kolač" odradili su na tržištu pravi pionirski posao stvaranja specifičnog tržišta tradicijskih proizvoda i nametanja spoznaja o "domaćem" i " našem" te mijenjali svijest kupaca o tradicijskom hrvatskom proizvodu i stvaranju potrebe za istim.

Projekt "Paprenjak — tradicionalni hrvatski kolač" dao je tržištu proizvod visoke gastronomske kvalitete. Osuvremenjen je modernim dizajnom i originalnim pakiranjem. Ovakav pristup u razvoju proizvoda i planski rad na njegovom vizualnom identitetu, profilirali su ovaj tradicijski proizvod u robnu marku. Brand Paprenjak nametnuo je i konkurenciji visoke standarde ponude originalnih proizvoda.

 

 

Swisslion trgovina kao dio multinacionalnog Koncerna Swisslion Takovo na hrvatsko tržište dostavlja široku lepezu slatkih proizvoda koji čine simbol vrhunske kvalitete jednog od najvećih i najznačajnih proizvođača konditorskih proizvoda.

Eurokrem namaz – jedinstveni proizvod koji se već punih 40 godina proizvodi po orginalnoj recepturi od isključivo prirodnih i provjerenih sastojaka te generacijama čini omiljeni obiteljski krem namaz.

Eurocrem blok – čoklada koja godinama mami osjećaj sreće i bezbrižnog djetinjstva.

Svi proizvodi iz našeg asortimana imaju dokazanu kvalitetu i prihvatljivu cijenu. Zadovoljstvo potrošača i stvaranje lojalnosti kod kupaca predstavljaju naš najvažniji cilj te upravo iz tog razloga radimo na stalnom unapređenju naše kvalitete i na našim inovacijama.

 

 

Matić d.o.o. je ovlašteni distributer proizvoda iz asortimana nizozemske tvrtke Douwe Egberts CoffeeSystems (DECS), jednog od najvećih svjetskih prerađivača kave. DECS je dio američke korporacije Sara Lee International, te je jedan od vodećih dobavljača sustava za pripremu kave na tržištima javne potrošnje, a trenutno je prisutan u više od 50 zemalja svijeta. DECS je ujedno globalni lider u segmentu hotelskih lanaca s 4 i 5 zvjezdica. Upravo u segmentu javne potrošnje jedan od vodećih svjetskih dobavljača sustava za pripremu kave je Douwe Egberts Coffee Systems.

Cafitesse sustav karakterizira brzina pripreme napitaka, jednostavnost punjenja i čišćenja, konstantna priprema ukusne i svježe kave, profinjen dizajn, kompaktnost, pouzdanost, maksimalna iskoristivost te su kao takvi idealni za samoposluživanje i lokacije na kojima je potrebno pripremiti veliki broj napitaka u vrlo kratkom vremenu i to na efikasan način, bez otpada i gnjavaže.

 

 

 RB foto je službeni fotograf sajma Web::INDUSTRIJE 2013.

 

 

 

Industry Bar

 

 

 

Koestlin je tvornica sa gotovo stogodišnjom tradicijom proizvodnje vrhunskih slastica. Osnovana je davne 1905. godine i od tada je prošla put od male manufakturne radionice peciva do velikog industrijskog proizvođača keksa i vafla poznatog i priznatog u mnogim zemljama svijeta.

Danas Koestlin zauzima prvo mjesto u izvozu keksa i srodnih proizvoda, vafla na području EX YU i ostalih zemalja, dok u Hrvatskoj zauzima prvo mjesto u prodaji keksa, a drugo u prodaji vafla.

Važno je napomenuti da je Koestlin jedini proizvođač u konditorskoj industriji koji je drugu godinu za redom vlasnik priznanja Šampiona kvalitete.


 

Web Marketing Akademija (WMA) sadrži cjelokupni program koji pokriva aspekte web marketinga kroz 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 školskih sati.  Iskusni predavači (WMA) okupljeni su u posljednje tri godine kao crème de la crème najposjećenije (prema broju sudionika) regionalne konferencije o internetskom marketingu - Web::Strategije.

Status certificiranog Specijalista za web marketing zaslužuju samo najbolje ocijenjeni polaznici!


 

Masterweb je nagrada izvođačima za najbolje radove i ideje prema izboru web-stručnjaka. Ovogodišnja Masterweb nagrada bira se u kategoriji Web-turizam 2013. Najbolji projekti bit će nagrađeni priznanjem struke i medijskom promocijom nakon dodjele na sajmu.

 

 

 

 

Web::Edukacija


Uz slogan "Ne poslujte naglavačke!", Web::Edukacija Vas poziva da usavršite svoja znanja na području internetskog marketinga, web-poslovanja i web-developmenta.

Postignite bolje poslovne rezultate kroz obrazovanje putem seminara i radionica Web::Edukacije namijenjenih poslovnim ljudima koji u svom redovnom poslovanju koriste web alate za web-development, web-marketing, web-oglašavanje i web-poslovanje.

VAŽNO !!! Za za sve članove Web::Kluba - seminari i radionice Web::Edukacije su maksimalno jeftinije.