Natječaj za nagradu Masterweb 2013

Nagrada je simbol Vašeg uspješnog rada, istaknuće koje će Vas pratiti cijeli život. Bila ona Zlatna nagrada Web::Strategije, VIDI WEB TOP 100 ili - Masterweb!

Što je Masterweb nagrada?

Masterweb je nagrada izvođačima za najbolje radove i ideje prema izboru web-stručnjaka. Npr. u slučaju prijavljene web stranice za ovu nagradu, ne nagrađuju se vlasnici web stranica, već izvođači - tvrtka ili pojedinac koji su napravili web stranicu.

Nagrađeni se biraju kroz prizmu najboljih, najkreativnijih, te najinovativnih web projekata - web stranica, poslovnih web modela te kreativnih načina web oglašavanja. Masterweb nagrada nastala je kao poticaj gospodarstvu - kreativcima, dizajnerima, developerima, oglašivačima, poduzetnicima, investitorima i inovatorima da svojim sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju zajedno uče, stječu i razmjenjuju iskustva, te potrebita poznanstva uz promociju svojih najboljih aktivnosti.

Masterweb je jedinstven trenutak koji omogućuje svima koji imaju ono najbolje za pokazati - da to i pokažu medijima i brojnoj publici. Naravno, sve to utječe i na privlačenje pažnje potencijalnih klijenata ili poslovnih partnera, pa i investitora.

Prijave su otvorene kratko - do 20.03.2013. u 12h. Zato ne propustite natjecanje za ovogodišnju Masterweb nagradu koja se sada bira u kategoriji Web-turizam 2013.Masterweb nagrada za 2013. godinu

Tko se može prijaviti na Masterweb natječaj?

Ove, prve godine provođenja Masterweb natječaja, u sklopu sajma Web::INDUSTRIJA 2013, na natječaj se mogu prijaviti svi izvođači turističkih web-projekata (dizajneri, developeri, ...), tvrtke za internetski marketing, te mladi i stariji web-poduzetnici koji žele pokazati svoje turističke web-projekte. Bilo da se radi o marketinškoj ideji, novim web stranicama te poslovnoj investiciji - svi imaju jednake šanse za osvajanjem nagrade jer mjeri se - kvaliteta. Zato se na prijavu za Masterweb nagradu u kategoriji Web-turizam 2013 pozivaju: 

  • tvrtke za izradu web stranica, web trgovina, itd.
  • svi kreativci koji imaju realizirane web-ideje
  • novi neafirmirani projekti, sa i bez investitora
  • stari projekti koji već odlično funkcioniraju
  • postojeći odlični web projekti kojima treba promocija

...i svi koji misle da bi svojim web-projektima mogli konkurirati za Masterweb nagradu u kategoriji Web-turizma 2013!

Najbolji projekti...

...Masterweb nagrada dodjeljuje se trima najboljim izvođačima web projekata u kategoriji Web-turizam 2013Budući da Web::INDUSTRIJA okuplja kremu hrvatskog web-developmenta, web-dizajna te web-marketinga, a ovog puta i turističku elitu, biti prepoznat u toj zajednici ne znači samo prestiž, nego i brojne poslovne suradnje.

Najbolji turistički web-projekti u kategoriji Web-turizam 2013 bit će nagrađeni priznanjem struke i medijskom promocijom nakon dodjele na sajmu.

Što nakon prijave?

Mali Masterweb amblem za nominirane

Sve prijave za nagradu Masterweb prijavljene web stranice i izvođači iste smatrat će se nominiranim (prijavljeni će na dobiti povratnu informaciju nakon prijave). Nominirani za Masterweb nagradu u kategoriji Web-turizam 2013 imaju pravo istaknuti na svojim web stranicama amblem "Nominirani za Masterweb" (manja slika lijevo ili preuzmite veći amblem 600x591px) koji označava da su oni kao tvrtka, pojedinac ili web stranica nominirani za Masterweb nagradu. Kao što i piše na slici. Dakle, bez obzira na ishod rada ocjenjivačkog odbora.

Na dan završetka natječaja, sve prikupljene nominacije bit će proslijeđene članovima ocjenjivačkog odbora, koji će neovisno ocijeniti sve projekte, a zbirom tih ocjena te matematičkim izračunom aritmetičke sredine izabrat će se najbolji web-projekti kojima će biti uručena Masterweb nagrada.

Nakon ocjenjivanja od strane ocjenivačkog odbora, a prije početka sajma, neki nominirani će dobiti obavijest o ulasku u uži izbor i to prema ocjenama te procjeni organizatora. Tada se oni nominirani koji su ušli u uži izbor smatraju - finalistima. Finalisti će na e-mail dobiti poziv za dolazak na sajam (ulaznicu), uputstva kako da se prijave, te novi amblem "Finalisti za Masterweb". Navedeni amblem imaju pravo postaviti na svoje web stranice (umjesto dosadašnjeg amblema "Nominirani za Masterweb").

Podatak o tome tko je nagrađen Masterweb priznanjem bit će poslovna tajna organizatora i članova žirija do trenutka javne objave, do prvog dana sajma Web::INDUSTRIJA, kada će se i zaslužene nagrade (priznanje veličine A4 u staklenom okviru) uživo uručiti nagrađenima Masterweb priznanjima pred publikom sajma te prisutnim medijima.

Nagrađeni dobitnici Masterweb nagrade na svoje stranice moći će postaviti glavni i najvažniji - amblem "Nagrađeni za Masterweb".

Nagrađeni dobivaju

Glavna i, naravno, najvrijednija nagrada je priznanje struke koje će biti uručeno dobitnicima na prvom sajamskom danu u Zagrebu.

Dobitnicima će vrijedne nagrade osigurati i organizacijski partneri Masterweb natječaja:

  • besplatan web-hosting Business paket na godinu dana by Avalon
  • paket Degrassi vina
  • besplatno oglašavanje u tiskovini Adria Zeitung
  • kotizaciju za radionicu po želji iz Business klinikeBusiness coach - Goran Blagus

Partneri

Organizaciju, ocjenjivanje, nagrađivanje i medijsko partnerstvo na projektu Masterweb osigurali su i potpomogli sljedeći organizacijski partneri:

AvalonMarketing odjel d.o.o. Degrassi  Business klinika

Ocjenjivački odbor

Za kvalitetan odabir najboljih, od svih prijavljenih web-projekata, pobrinut će se stučni ocjenjivački odbor za Masterweb nagradu u sljedećem sastavu:

Robert Slavečki, AXIOSMihovil Barančić, Crane - predsjednikGordana Mladenović Kupus, Ilirija d.d.Ida Pandur, iSTUDIO
Robert Slavečki,
AXIOS, Hrvatska
Mihovil Barančić,
predsjednik Crane-a
Gordana Mlađenović,
Ilirija d.d. 
Ida Pandur,
iSTUDIO 

Svi članovi žirija će neovisno i samostalno ocijeniti sve nominirane web-projekte.

Kako se prijaviti za Masterweb nagradu?

Prijave su završene!