Ispuni anketu i osvoji nagradu

18.02.2013.

Osvojite besplatne ulaznice za sajam Web::INDUSTRIJA 2013 - Puni i van sezone

U modernom i tehnološki naprednom dobu u kojemu živimo, potrebno je pratiti trendove te im se prilagođavati ukoliko želimo biti u korak s vremenom i događanjima. U sklopu sajma Web::INDUSTRIJA 2013 u tijeku je provođenje istraživanja koliko turizam treba web kojim osluškujemo bilo jedne od naših najvećih i najprofitabilnijih grana gospodarstva.

Agencija Proago koja je savjetodavna tvrtka u području ljudskih potencijala, prodaje, strateškog menadžmenta i odnosa s klijentima za Web::INDUSTRIJU 2013 vrši istraživanje u suradnji s tvrtkom Escape na čelu koje je Damir Podhorski, stručnjak za internetski marketing, oglašavanje na tražilicama i društvenim mrežama te kontekstualno oglašavanje.

Traže li gosti odredište za svoj odmor preko interneta na tražilicama, koliko često, kupuju li turističke aranžmane putem interneta, što im je bitno kada dođu na web nekog hotela / agencije / privatnog smještaja...

Pozivamo vas da ispunite anketu koja je otvorena do 5. ožujka te da budete dio važne statistike koji će nam odgovoriti na anketna pitanja te na taj način zaokružiti istraživanje i doprinijeti konačnom rezultatu.

Pristup anonimnom anketnom upitniku moguć je na ovom linku, a svi koji ispune anketu, uz navođenje svog imena i prezimena, mogu osvojiti jednu od čak 3 besplatne ulaznice za cjelodnevna predavanja na sajmu. 

Hvala Vam na sudjelovanju!