Započele prijave za sajam

14.02.2013.

Otvorene su prijave za ovogodišnji sajam Web::INDUSTRIJA 2013 - Puni i van sezone koji se održava od 03. - 05. travnja u Hypo centru, u Zagrebu! Prijaviti se mogu svi koji žele prisustvovati edukativnim predavanjima, pogledati nove trendove u web-u i turizmu ili iskoristiti priliku za upoznavanje novih poslovnih partera i prošetati sajmom...

U sustavu za online prijavu već su zabilježeni prvi posjetitelji. Program se lagano popunjava, a štandovi zakupljuju. 

Pozvani su svi koji žele biti dio jednog od najvećih sajmova web tematike u regiji, koji se održava već 5. godinu za redom, da pogledaju što se nudi ove godine i rezerviraju svoje mjesto na vrijeme! 

Do sad je sajam posjetilo preko 3000 posjetitelja, a kolika će ta brojka biti nakon ovog sajma, možemo samo nagađati...

Ono što sajam Web::INDUSTRIJU čini posebnim jest to što na njega dolaze stručni ljudi, s višegodišnjim i međunarodnim iskustvom na projektima vezanim uz online poslovanje, web-turizam i web marketing, s kojima u ugodnoj atmosferi možete popričati i podijeliti svoja iskustva, dogovoriti neki novi posao... 

Svi posjetitelji i tvrtke mogu sudjelovati u Business Speed Dating-u, brzom poslovnom sastanku, u kojem u samo nekoliko minuta mogu doći do novih kontakata i poslovnih prilika. 

Za sve koji imaju nove neafirmirane projekte, za mlade web-poduzetnike, studente i druge kreativce koji imaju poduzetničke ideje za turizam, otvorene su prijave za startUPweb natječaj, na kojem najbolji osvajaju bogate nagrade. Prijave su potpuno besplatne, a moguće su popunjavanjem ovog obrasca.

Dok Vi ovo čitate, organizatori pripremaju mnoge druge zanimljivosti i bogate nagrade za posjetitelje. Prijavite se odmah putem online prijave i rezervirajte svoje mjesto među profesionalcima iz web-turizma!