Ana Mišin brine o društvenim mrežama Web::INDUSTRIJE

06.02.2013.

Community manager-ica, Ana Mišin, vodi brigu o fanovima Web::INDUSTRIJE!

Ana Mišin studentica je Ekonomskog fakulteta u Osijeku, na kojem je radila kao demonstratorica na informatičkim kolegijima i kao web demonstratorica. Od ožujka 2011. do studenoga 2012. godine radila je kao urednica na portalu Osijek031.com.

Ima podosta iskustva u community managementu te je s njom dogovorena suradnja za Web::INDUSTRIJU još u ožujku 2012. godine.

Ana upravlja profilima na društvenim mrežama Facebook, Twitter i LinkedIn, putem kojih komunicira s korisnicima prije i poslije sajma te je članica programskog odbora.

Ana je tim povodom izjavila:
"Drago mi je što imam priliku biti dijelom Web::INDUSTRIJE jer je ovo odlična prilika za upoznavanje ljudi iz IT-ja, druženje s poznanicima i uživanje u onome što volim raditi raditi, a to je community management. S obzirom da je tema ovogodišnje Web::INDUSTRIJE e-turizam i da se bliži nova turistička sezona, dobrodošli su svi oni koje zanima ova tematika jer će im predavanja zasigurno biti od koristi."

Potražite Anu na Twitter-u, Facebook-u i Linkedln-u. Uputite joj svoje prijedloge, kritike i pohvale za Web::INDUSTRIJU 2013.

Želimo joj dobrodošlicu i uspješno hendlanje komunikacijskih kanala društvenih mreža!

Kliknite i Vi!

Facebook / Twitter / Linkedln