Valamar na Web::INDUSTRIJI

06.03.2013.

Valamar, najveća turistička grupacija u Hrvatskoj, nastupit će na sajmu Web::INDUSTRIJA 2013 - Puni i van sezone. Provjerite kako će se predstaviti!

Valamar, Web::INDUSTRIJAValamar, vodeća hrvatska tvrtka za upravljanje u turizmu, na sajmu Web::INDUSTRIJA održat će predavanje na temu društvenih mreža. 

Predavanje pod nazivom: "Društvene mreže u turizmu - Spas u zadnji čas ili?" obradit će temu najčešćih zabluda o društvenim mrežama u turizmu. Marketeri društvene mreže nerijetko shvaćaju kao spas u zadnji čas i to vjerujući u opće prihvaćene teze koje navode da je: 

  • Promocija na društvenim mrežama brza i jednostavna
  • Aktivnost na društvenim mrežama jeftina / besplatna
  • Društvena mreža - novi kanal prodaje

Predavanje će obuhvatiti navedene teze o društvenim mrežama u turizmu i predložiti prave prilike društvenih mreža koje Valamar primjenjuje.

ValamarKako prenosi Poslovni savjetnik, Valamar je nedavno predstavio nove web stranice na adresi www.valamar.com. Ta se web stranica koristi kao dodatni izvor informacija te kao rezervacijski centar za Valamarove objekte (hotele i kampove), kojih ima gotovo 40, na pet lokacija diljem Hrvatske.

Nova web stranica, s izmjenjenim dizajnom i arhitekturom, uvelike je skratila put do online rezerviranja, počevši od pregleda određene destinacije. Dodatne informacije o određenom objektu, kao što su cijena, tip sobe i sl., prikazuju se puno ranije u preglednom procesu. Od novih funkcionalnosti web stranice dodani su i dinamički filteri za pretragu, koji omogućavaju puno brže pretraživanje po destinacijama ili pak ključnoj riječi i nazivu objekta. Posjetitelji Valamarove web stranice tako sada imaju mogućnost za svaki objekt pregledati recenzije koje su za taj objekt ostavljali posjetitelji poznatih turističkih portala Booking.com, HolidayCheck ili Expedie.

Od ostalih promjena na stranici valja istaknuti i značajno veće i kvalitetnije fotografije, a kako Valamar primjenjuje SEO u izradi svojih online sadržaja, svi su tekstovi na stranici ponovno napisani i prilagođeni SEO strategiji. Kako je Valamar društvene mreže integrirao u svoje web stranice saznat ćete 03. travnja, na sajmu Web::INDUSTRIJA 2013.

Na stranici program pogledajte koja Vas još zanimljiva predavanja očekuju na sajmu!

Ako već niste, prijavite se odmah za ulaz na najiščekivaniji sajam godine!