Nema više rezervacija!

27.05.2010.

Ispunjena je kvota od 30 rezervacija sjedećih mjesta u dvorani s predavanjima po simboličnoj cijeni, a koju su organizatori omogućili najbržima.

Žao nam je, ali slobodnih mjesta za rezervaciju više nema.

Danas smo dobili preko stotinu upita za plaćanje rezervacije na e-mail i telefon, ali oni koji su bili najbrži - rezervirali su svoja mjesta. No, ne brinite, i dalje je ogroman broj mjesta u dvorani i dalje slobodan za sve prijavljene putem online obrasca.

S obzirom da očekujemo gužvu (preko pola tisuća prijavljenih!), preporučamo dolazak i sat vremena prije početka predavanja kako biste zauzeli mjesto u dvorani. Također, očekujemo i fluktuaciju sudionika na predavanjima, tako da oni koji dođu kasnije, pa i poslije podne - mogu također dočekati slobodne stolice u dvorani Rab. Ipak, s obzirom na veliku količinu posjetitelja, te kaotično gibanje masa - matematički organizatori ne mogu procjeniti stvarno stanje u niti jednom trenutku unutar dvorane za predavanje.

Napominjemo da sam sajam, koji je ispred dvorane za predavanje, prima praktički neograničen broj posjetitelja i da svatko tko neće moći ući u dvoranu za predavanje, moći će razgledati štandove, upoznati web profesionalce na štandovima i pozvati ih na piće u obližnja tri kafića unutar Hypo centra.

Upoznajte nove ljude - tome Web::INDUSTRIJA i služi!

 

P.S. [INFO] Za sve zainteresirane za predavanja profesionalaca o web poslovanju gdje se sva mjesta rezerviraju unaprijed (te nema slobodnog ulaza kao na Web::INDUSTRIJU), predlažemo im da se prijave za jedan drugi event koji je dva tjedna kasnije u Zagrebu - Web::Strategiju 8 - Istinom do kupca, konferenciju koja će se održati 17.6. (četvrtak, isto u Hypo centru u Zagrebu) uz trenutno važeću cijenu od 700 kn + PDV. Prijave po ovoj cijeni vrijede još samo ovaj tjedan (i preko vikenda), pa požurite s prijavama za Web::Strategiju 8!

P.PS. Napominjemo da se na Web::Strategiju 8 trebate prijaviti putem online formulara i platiti po autoamtski izdanoj ponudi kotizaciju na vrijeme. Nakon ispunjenja kvote svih sjedećih mjesta u dvorani - zatvaramo bilo kakve daljnje prijave na Web::Strategiju, a svi do tada prijavljeni imaju osigurana mjesta u dvorani. Dakle, namjerno je striktnija logistika oko sjedećih mjesta kako bi se sudionici Web::Strategije osjećali puno udobnije i opuštenije.