Predavanja su popunjena

17.05.2010.

Iako su predavanja popunjena, dolazak na sajam je i dalje moguć. Posjetitelji sajma moći će upoznati presjek ponude web industrije u Hrvatskoj.

Ogroman interes za slobodni sajam s predavanjima Web::INDUSTRIJA 2010 pobudio je neočekivanu količinu interesenata pa organizatori razmišljaju kako logistički pripremiti sajam, a da što veći broj ljudi bude zadovoljan. Najveći interes posjetitelja su, naravno, pobudila predavanja u najvećoj dvorani Hypo centra na 1. katu - u dvorani Rab koja će primiti do 300 posjetitelja sajma (u jednom trenutku, cirkulacija i slobodno kretanje je moguće - ulaz/izlaz iz dvorane).

Neće svi moći ući u dvoranu s predavanjima!

Kako za sajam s predavanjima postoji nekoliko stotina prijava, dakle, više nego što prima dvorana, organizator obavještava da možda neće svi moći ući u dvoranu s predavanjima. Naravno, dolazak na sam sajam će i dalje biti slobodan i moguć za sve registrirane putem web obrasca.

Unaprijed se ispričavamo svima koji će doći na Web::INDUSTRIJU 2010,a neće moći ući u dvoranu s predavanjima u trenutku kada će bitipopunjena. No, ipak, organizator je stavio u ponudu rješenje u obliku -rezervacije sjedećih mjesta. Čitajte dalje...

Online registracije za sajam su ipak i dalje otvorene (okvir desno na stranici "Obavezna registracija..."), ali kao što možete vidjeti - više ne možete ući u grupu za Business Speed Dating (za koju je pokazan također ogroman interes - 50% prijavljenih se prijavilo za BSD - dakle, svaki drugi posjetitelj), niti za ulazak u dvoranu s predavanjima - kao što je gore naznačeno. Na tim mjestima u online formularu za registraciju stoji isključivo odgovor "Ne" (u smislu - Ne želim sudjelovati).

Kako rezervirati mjesto u dvorani?

Iako će svi koji dođu na vrijeme ujutro moći ući u dvoranu bez problema, organizator sajma je odlučio ponuditi svima koji su se DO DANAS registrirali putem online obrasca mogućnost rezervacije ograničenog broja (tek samo 30 mjesta!) sjedećih mjesta za simboličnu cijenu od 123 kune (PDV uračunat). Rezervacija će svima omogućiti ne samo osiguran ulazak u dvoranu, već i sjedeće mjesto u redovima koji su bliži pozornici.


Više o tome uskoro ovdje ili kontaktirajte organizatora na e-mail...

[UPDATE 19.05.] Svi koji su bili registrirani online dobili su na e-mail obavijest o velikom interesu za predavanja i mogućnosti rezervacije tako da naprave reply na dobiveni e-mail i zatraže ponudu za plaćanje rezervacije. Danas su počele rezervacije i već je rezervirano oko 50% od ograničenog broja sjedala, a dok će i dalje 80% sjedala u dvorani biti slobodno (besplatno!) za sve one koji nisu napravili rezervaciju, ali samo sve dok se dvorana ne napuni.


Obavijest o mogućnosti rezervacije će dobiti svi do sada prijavljeni posjetitelji sajma Web::INDUSTRIJA 2010 na svoj e-mail. Mogućnost rezervacije moći će iskoristiti svi do popunjena kvote sjedećih mjesta osiguranih za rezervaciju.

Svi koji neće rezervirati mjesto u dvorani, također će moći prisustvovati predavanjima (govorimo o velikoj večini - o 80% sjedećih mjesta u dvorani), ali ulaz u dvoranu će biti moguć samo do popunjenja slobodnih mjesta. Nakon toga će redar (osiguranje) zatvoriti vrata i ulaz u dvoranu će biti zabranjen kako bi oni koji su u dvorani mogli nesmetano slušati predavanja.

Izlažem na sajmu - a mjesto za mene?

Svi koji sudjeluju kao predavači, panelisti ili izlagači - dobit će posebne akreditacije i za njih će biti osiguran prvi red u istoj dvorani.