Zlatna nagrada Web::Strategije

04.03.2010.

Jučer u 16h prestale su prijave za ovogodišnju Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategorijama Web upotrebljivost 2010 i Web inovativnost 2010. U kategoriji Web upotrebljivost 2010 prijavilo se preko 70 kvalitetnih radova.

Zlatna nagrada Web::Strategije od prošle godine postala je ne samo vrijedan trofej za profesionalce iz svijeta interneta, već i putokaz svima ostalima u kojem smjeru se razvija web i što klijenti traže kako bi dobili ne samo ono ne najbolje - već vrhunsko od web struke. Zlatna nagrada Web::Strategije je regionalna nagrada, i to - struke za struku.

Prema informacija organizatora, kada ocjenjivački odbor na tajnom sastanku odluči o najboljima tj. tko će zasluženo dobiti Zlatnu nagradu Web::Strategije u pojedinoj kategoriji, svečana dodjela dobitnicima tih nagrada održati će se na konferenciji Web::Strategija 7 - Dobri developerski duh u Hypo EXPO centru u Zagrebu i to 18.3.2010. (četvrtak) prema programu konferencije.

Za tisak nagrada organizatori dodjele su zahvalili organizacijskom pokrovitelju Zlatne nagrade Web::Strategije, tiskari TimGraf Media iz okolice Samobora.