Kako izlagati na sajmu?

08.02.2010.

Zanima li Vas promocija Vaše tvrtke na sajmu kroz izlaganje? Pitate se - kako zakupiti štand? Kako zakupiti predavanje u programu? Kome se obratiti? Tu su odgovori na Vaša pitanja.

Web::INDUSTRIJA 2010 je zamišljen kao edukativno-izlagački događaj te se tvrtke koje žele promovirati svoje proizvode ili usluge mogu jednostavno obratiti uživo publici. Na ovom događaju, sudionici će imati besplatan ulaz za sve prijavljene putem weba te je zato ovo odlična prilika za promociju Vaših usluga, proizvoda, ali i upoznavanje i druženje sa ljudima iz branše.

Ono što Vam organizator Web::INDUSTRIJE 2010 može ponuditi kako biste se istaknuli na sajmu među mnoštvom posjetitelja su dvije ključne stvari - to su:

  • predavanje u dvorani, te
  • štand ispred dvorane.

Zašto želite predavati?

Sjetite se predavanja koja se gledali o TED-u ili kada je Steve Jobs predstavio iPod. Ona su upečatljiva, predavanja su zanimljiva, a odlična su promocija tvrtke odnosno proizvoda. Takvo predavanje želite i Vi održati kako bi publika osjetila WOW! efekt. Organizator sajma Vam unutar cijene promotivnog paketa osigurava tehnička pomogala na pozornici - odlično ozvučenje, "madonna mikrofon", govornicu, stolice, platno, projektor te neke druge tehničke dodatke koji Vam mogu zatrebati u Vašem promotivnom nastupu.

Izlaganje putem štandova

Cijena štanda ili predavanja određena je cjenikom u ponudi organizatora koji sadrži odlične pakete. Ako želite da Vam pomognemo oko Vaše promocije na događaju Web::INDUSTRIJA 2010 obratite nam se na kontakt podatke navedene u desnom doljnjem kutu ove web stranice. Rado ćemo Vam odgovoriti - bez obaveze za Vas.

I, ne zaboravite, naziv ovog događanja je - BOOM!

Upravo tako kako se i Vi možete predstaviti publici - BOOMbastično! :)