Drugi sajam je u pripremi

21.03.2009.

U toku su pripreme za drugi sajam i besplatnu konferenciju na izlagačko-edukativnom događaju - Web::INDUSTRIJA 2010 - Boom! Rezervirajte svoj štand i termin predavanja na vrijeme.

S obzirom na oko 400 posjetitelja na prošlogodišnjem sajmu interneta, te da je bio prvi sajam ovog tipa za koji su gosti čuli iz regije - ove godine očekuje se još veći broj posjetitelja, ali i izlagača i edukativnih predavanja.

Da li ste propustili prvi sajam? Ako jeste, nemojte i ovaj.

Svim zainteresiranim za izlaganje na sajmu Web::INDUSTRIJA 2010. - Boom! organizator nudi (1.) mogućnost zakupa izlagačkog prostora - štanda, te (2.) mogućnost rezerviranja termina za sponzorsko predavanje na edukativnom dijelu koji će se odvijati istovremeno uz sajam, a gdje će svi zainteresirani moći pristupiti besplatno.

Prijave za rezervacije primamo do 5. mjeseca 2010. ili do popunjenja predavanja odnosno izlagačkog prostora. Zato požurite! Javite se organizatoru (event management agencija Marketing odjel d.o.o.) već danas kako bi Vam neobavezno poslao mogućnosti promocije Vaše tvrtke, proizvoda, usluge ili ideje kroz tri promotivna paketa - PROMO "MAXI", PROMO "EXPO" i PROMO "SHOW" po povoljnim cijenama.

Kliknite ovdje da saznate više o ponudi promotivnih paketa izlaganja na sajmu.