Želite nastupiti na sajmu?

S obzirom na preko 1.600 jedinstvenih posjetitelja koji su posjetili sve uspješno održane Web::INDUSTRIJE održane u prethodne tri godine (2011., 2010. i 2009.) - nadolazeći sajam očekuje rast, te dolazak mnogih novih posjetitelja. U konačnici, za sve izlagače to čini ovaj sajam s predavanjima odličnom platformom za promociju i prodaju web usluga te poslovni networking sa puno širom publikom i to - uživo!

Publika i posjetitelji sajma Web::INDUSTRIJA 2012 očekuju i Vas!

Želite se obratiti publici kroz - predavanje?

Zakupom predavanja u edukativnom programu sajma omogućava Vam izravan pristup mnoštvu poslovnih posjetitelja koji će sjediti u najvećoj dvorani pored sajma. Uz svu osiguranu tehničku podršku (mikrofon, projektor, laptop, platno, ozvučenje) u mogućnosti ste u kratkom roku odaslati poruku uživo ne samo publici već i svim prisutnim medijima.

Kliknite na PROGRAM kako biste vidjeli slobodne termine u programu koji su Vam na raspolaganju za zakup.

Ovaj paket promocije se zove: PROMO "SHOW"

Želite se obratiti posjetiteljima kroz - štand?

Zakupom izlagačkog mjesta tj. štanda na Web::INDUSTRIJI 2012 osigurati ćete svoju promotivnu lokaciju tokom cijelog dana blizu središnjeg ulaza u dvoranu gdje su predavanja i time osigurati uočljivost za sve goste ovog događanja. Uz promotivni program na svom štandu, koji je u potpunosti prepušten Vašoj kreativnosti i imaginaciji, komunicirajte uživo sa Vašim potencijalnim klijentima i kupcima web usluga.

Budite zamjećeni na Web::INDUSTRIJI 2012 i neka Vaši posjetitelji ostanu zadivljeni Vašim pristupom. Ostanite i nakon sajma vrijedni spomena. Zbog toga će se i Vaši budući klijenti upravo vraćati baš Vama.

Ovdje možete vidjeti oslobođenost zadnje serije štandova koji su slobodni i za Vaš zakup:

ZakupljenoZakupljenoSlobodno Slobodno Slobodno
Slobodno Slobodno Slobodno ZakupljenoZakupljeno

Napomena: Broj štandova ograničen!!!

Kliknite na IZLAGAČI kako biste vidjeli sve ugovorene izlagače.

Ovaj paket promocije se zove: PROMO "EXPO"

Cijene zakupa predavanja i/ili štanda

Kako biste se promovirali na Web::INDUSTRIJI 2012, možete zakupiti ili vrijeme za predavanje ili mjesto za štand. A možete i oboje. Jer Vi želite da Vaša tvrtka ili Vaša usluga - bude prepoznatljiva na sajmu, pred publikom, u medijima, na tržištu. Zato smo pripremili za Vas i tri promotivna paketa pod imenima:

  • "SHOW" - zakup predavanja
  • "EXPO" - zakup štanda
  • "MAXI" - zakup štanda i predavanja

Više o sadržaju pojedinog promotivnog paketa možete detaljno saznati preuzimanjem ove PDF datoteke koja sadrži kompletnu ponudu - sa popustima i do 60%:

Preuzmi ponudu...wi2012-ponuda.pdf (139 KB)

Ne zaboravite provjeriti popuste na posljednjoj stranici ovog PDF-a! Ugodno će Vas iznenaditi.

Oko svih dodatnih pitanja - slobodno kontaktirajte organizatore.