Ponuda za PARTNER EVENT

Ukoliko u skorije vrijeme planirate organizirati događaj tematski vezan uz web marketing, web oglašavanje, web poslovanje ili web development, organizator sajma Web::INDUSTRIJA, tvrtka Marketing odjel d.o.o. Vam nudi mogućnost da u okviru sajma napravite svoj događaj (podevent), ili mini-događaj.

Koja vrsta događaja?


Vi kroz PARTNER EVENT program postajete podorganizator za vlastiti mini-događaj na sajmu Web::INDUSTRIJA. Mini-događaj može biti:

  • seminar
  • radionica
  • panel rasprava
  • okrugli stol
  • osnivačka/redovna skupština udruge
  • ...itd.

Ovaj oblik suradnje naziva se PARTNER EVENT kroz koji se organizator sajma Web::INDUSTRIJA i Vi, kao organizator partnerskog mini-događaja uz sajam, ugovorno obvezuju ostvariti ovu suradnju.

Što sve dobivate kroz PARTNER EVENT program?

Vi dobivate promociju mini-događaja u sklopu medijske promotivne kampanje samog sajma i o njoj u potpunosti brine organizator sajma Web::INDUSTRIJA (uz Vaše sugestije) dok je Vama i Vašoj kreativnosti u potpunosti prepuštena priprema i provođenje sadržaja Vašeg mini-događaja. Pri tome mislimo na pozivanje predavača, panelista, prodaju kotizacija/ulaznica (ako naplaćujete ulaz), te ostale pripremne radnje. Naravno, i Vi možete raditi na zasebnoj medijskoj promociji Vašeg mini-događaja.

Komunikacija sa medijima, pisanje sponzoriranih vijesti, te medijska partnerstva više ne moraju biti Vaša briga, a svi medijski partneri sajma Web::INDUSTRIJA promovirati će ujedno i Vaš mini-događaj te će tako postati i - Vaši medijski partneri!

Na sajam Web::INDUSTRIJA dolazi mnoštvo ljudi zainteresiranih za tržište web usluga i proizvoda. Svi oni su potencijalna skupina koja je moguće zainteresirana za dolazak i na Vaš mini-događaj - koji može biti besplatan, a može se i naplaćivati.

Iskoristite ovu priliku još danas i udružite se sa sajmom Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff!

Koja je cijena za PARTNER EVENT program?

Detaljnije o PARTNER EVENT programu i povoljnim cijenama (za višegodišnju suradnju) za PARTNER EVENT saznajte preuzimanjem ovog PDF dokumenta:

WI-partner-event.pdf (150 KB)

I ne zaboravite - sinergijom naših snaga možemo učiniti više za web-zajednicu!

Vaš Marketing odjel d.o.o.

 

P.S. Ako želite surađivati kroz PARTNER EVENT program, a nemate iskusno i stručno osoblje za posao pripreme i provođenja mini-događaja na sajmu Web::INDUSTRIJA - angažirajte vanjsku agenciju ili se obratite organizatorima kako bi Vas povezali sa drugim agencijama koje obavljaju upravo tu djelatnost.

P.P.S. Ako želite zakupiti samo štand na sajmu Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff, pogledajte našu ponudu za nastup na sajmu.