Uskoro sajam Web::INDUSTRIJA 2012

13.04.2012.

U Zagrebu se od 9. do 11. svibnja 2012. održava sajam "Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff" koji spaja izložbeni prostor izlagača s promotivnim i edukativnim predavanjima. To je mjesto susreta poduzetnika, kreativaca i ambicioznih pojedinaca u hrvatskom web prostoru. Jeste li prijavili svoj dolazak?

Što Vas očekuje na sajmu?


Besplatna predavanja

Posjetitelje očekuju brojna edukativna predavanja koja su potpuno besplatna"#Acta 101" Ive Špigela, "Osobni branding: Dr. Jekyll vs Mr. Hyde" Martine Lovrić, "Google+ i SEO" Siniše Gavrilovića, "Responsive web desing" Lucijana Blagonića i druga predavanja etabliranih web profesionalaca. 

Business speed dating

Prilika za brzo i kratko upoznavanje poslovnih partnera i budućih suradnika na jedan sasvim poseban način.

StartUPweb natječaj

Idealna prilika za sve neafirmirane web poduzetnike i kreativce je sudjelovanje u startUPweb 2012 natječaju, u kojem se biraju čak tri najinovativnija web projekta, ideje ili poslovni web modeli. Rok za besplatnu prijavu je 25.4.2012. Pobjednici će se svečano proglasiti drugi dan Web::INDUSTRIJE, tj. 10.05.2012.

Izlagači

Promotivni štandovi izlagača na sajmu s ljupkim hostesama, gdje će se prezentirati i prodavati web usluge uspješnih hrvatskih tvrtki. 

Edukacije

Sva tri sajamska dana su pripremljene edukacije u trajanju po 5 školskih sati iz raznih područja web poslovanja i to: SEO, društvene mreže, E-mail marketing, Google alati. Ponešto za svakoga.

Kome je sajam namijenjen?

Svim djelatnicima koji sa strašću rade web dizajn, web hosting, vode web portale i web servise, obrazovne i edukacijske ustanove vezane za web, ali i marketinškim i PR agencijama koje svoj posao sve više ili isključivo vode online te svim drugim djelatnostima koje ne mogu opstati bez poznavanja weba: turizam i ugostiteljstvo, kupoprodaja nekretnina, online prodaja, bankarstvo...

Kako je Damir Podhorski iz tvrtke Escape studio izjavio: "...naprosto nemate izbora doći ili ne doći.”

Želite doći na sajam?

Sve što je potrebno je jednostavna i besplatna online registracija.