Tko sve nastupa?

Na ovom će popisu biti svi koji se uspješno bave sadržajem u Hrvatskoj, a nastupit će na konferenciji. Popis će biti proširivan i sortiran prema redoslijedu ugovaranja sve do početka Web::INDUSTRIJE 2014. 

Ako se i Vi želite naći na ovom popisu, proučite našu ponudu i kontaktirajte organizatore.

   
   

Web Marketing Akademija (WMA) sadrži cjelokupni program koji pokriva aspekte web marketinga kroz 10 predmeta u ukupnom trajanju od 100 školskih sati.  Iskusni predavači okupljeni su na jednom mjestu kako bi Vam pružili priliku da postanete priznati specijalist, postanete dio zajednice koja shvaća važnost i prednosti specifične za internetski marketing.

Status certificiranog Specijalista za web marketing zaslužuju samo najbolje ocijenjeni polaznici. Uz slogan "Jer znanje donosi profit" i Vi možete zaslužiti ovaj certifikat (uvjerenje).

 

 

Masterweb je nagrada izvođačima za najbolje radove i ideje prema izboru web-stručnjaka. Ovogodišnja Masterweb nagrada bira se u kategoriji Web-turizam 2013. Najbolji projekti bit će nagrađeni priznanjem struke i medijskom promocijom nakon dodjele na sajmu.

O uvaženoj Masterweb nagradi su pisali mnogi domaći mediji:

 

 

Web::Edukacija


Uz slogan "Ne poslujte naglavačke!", Web::Edukacija Vas poziva da usavršite svoja znanja na području internetskog marketinga, web-poslovanja i web-developmenta.

Postignite bolje poslovne rezultate kroz obrazovanje putem seminara i radionica Web::Edukacije namijenjenih poslovnim ljudima koji u svom redovnom poslovanju koriste web alate za web-development, web-marketing, web-oglašavanje i web-poslovanje.

VAŽNO !!! Za za sve članove Web::Kluba - seminari i radionice Web::Edukacije su maksimalno jeftinije.

 

Ako se i Vi želite naći na ovom popisu, proučite našu ponudu i kontaktirajte organizatore.