Popunjena su sva mjesta za Business Speed Dating

04.05.2012.

Zatvorene su prijave za Business Speed Dating koji će se održati 10.5.2012. glavnog sajamskog dana Web::INDUSTRIJE 2012.

Zbog velikog interesa, i popunjenih mjesta, obavještavamo sve zainteresirane da smo zatvorili prijave za tzv. BSD, koji će se održati nakon prvog jutarnjeg bloka predavanja u dvorani Rab Hypo centra.

Što je to BSD? BSD je brz način upoznavanja poslovnog partnera iz "Vaših snova". Upoznati idealnog poslovnog partnera ili partnere nije jednostavno, a ovaj način upoznavanja s ciljanim potencijalnim partnerima uvelike olakšava i ubrzava proces. Kratkim sastankom možete utvrditi postoje li među dvije strane slični poslovni ciljevi i sinergija.

Svi koji ste se prijavili - ne zaboravite - za vrijeme prve pauze za kavu ostanite u dvorani gdje su predavanja kako biste mogli zauzeti svoje početno mjesto i sudjelovati na Business Speed Datingu. Mogu sudjelovati samo oni koji su se prijavili na vrijeme putem online obrasca. Ako se niste prijavili za BSD - još nije kasno za prijaviti dolazak na besplatna predavanja 10.5.2012.

Na sajam sa sobom ponesite 100-200 posjetnica, jer ćete 50ak podijeliti na samom BSDu a ostale tijekom dana u susretu s novim potencijalnim poslovnim partnerima!

Pročitajte i ostale uvjete i pravila Business Speed Dating-a!

Vidimo se!