Napiši slogan i osvoji edukaciju u vrijednosti čak 11.125,00 kn!

03.05.2012.

Web Marketing Akademija poziva sve copywritere i kreativne umove na sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj se poklanja edukacija u vrijednosti od čak 11.125,00 kn!

Web Marketing Akademija (ili skraćeno WMA) treba Vašu pomoć sa sloganom. WMA je jedan od izlagača na sajmu Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff. Traži se slogan koji će se koristiti na promotivnim materijalima, web stranicama, marketinškim i press materijalima, samostojećim pingvinima, oglasima i slično! 

Što trebate učiniti?

Traži se slogan u obliku kratke rečenice ili fraze do maksimalno 200 znakova! Idealno je do 10 riječi, no pustite mašti na volju!

Kako sudjelovati?

Slogane šaljite na e-mail adresu wma@webedukacija.com sa subjectom "WMA slogan"

Uz slogan napišite i sljedeće podatke: 

  • ime i prezime
  • adresa
  • broj telefona

A nagrada? 

Nagrada je vrijedna čak 11.125,00 kn, a radi se o edukaciji u trajanju 120 školskih sati, uz jesensku generaciju polaznika Web Marketing Akademije. To je prilika za stjecanje novih znanja iz internetskog marketinga, komunikacije s web potrošačima, web prodaje, web oglašavanja, web dizajna i kodiranja, mobilnih web stranica, web trgovina i sustava za sigurno web plaćanje. 
Po završetku Akademije, nakon odslušanih predmeta i položenih ispita znanja dobivate certifikat kao Specijalist za web marketing.

Do kada traje nagradna igra?

Nagradna igra je otvorena do 7. svibnja 2012. u 12h kada će stručni tim WMA odabrati najmaštovitiji i najoriginalniji slogan. Nagrada će biti uručena upravo na izložbenom štandu Web Marketing Akademije u Hypo Centru, tijekom održavanja sajma, 10. svibnja 2012.

Napomena:

Nakon ovog kruga izbora najboljeg slogana nijedan ne možemo izdvojiti kao najbolji.
Napravili smo “uži” izbor od primljenih prijedloga sa sloganima i pokrenuli novi krug nagradne igre! Igrajte se i dalje! Nemojte odustati, nagrada je vrijedna!