Registracije su otvorene za sve

12.10.2011.

Organizatori sajma su otvorili BESPLATNU online registraciju za dolazak na 1. dan sajma. Online registracija je moguća u sustavu Eversys.

S obzirom na velike gužve kod registracije sudionika prethodnih godina u vrlo kratkom periodu (mjesec dana prije sajma Web::INDUSTRIJA), ovaj puta su organizatori odlučili otvoriti BESPLATNU online registraciju čak šest i pol mjeseci prije sajma Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff. Dakle, od danas, svi zainteresirani za dolazak najposjećeniji događaj u ovoj europskoj regiji fokusiran na transfer znanja i iskustva profesionalaca (besplatna predavanja), razmjenu e-dobara kroz kontakt uživo (možete i samo razgledati štandove), te networking - mogu to i učiniti putem ovog online formulara u sustavu Eversys-a. Putem sustava Eversys se možete prijaviti i za sudjelovanje na BSD-u.

 

Što je to BSD? Business Speed Dating

I 2012. godine dočekati će Vas Business Speed Dating (BSD) koji već njegujemo niz godina čime se Web::INDUSTRIJA svrstala u regionalnog pionira u tzv. brzinskom upoznavaju poslovnih partnera koji organizatori neprekidno održavaju svake godine. Business Speed Dating je zabavan i dinamičan način upoznavanja poslovnih suradnika, koje upoznate u periodu od samo 20-ak minuta (da moguće je!). Nakon brzinskog upoznavanja - družite se zajedno: možete sjesti na kavu i porazgovarati o poslovnim temama. Jer to je bit sajmova - upoznavanje, druženje, razmjena iskustva, a sve u konačnici može završiti sa kupo-prodajom. Pročitajte o BSD-u i ovaj zanimljivi članak na engleskom (ovdje BSD nazivaju speed networking).

 

Imate poslovnu start-up ideju?

Godine 2011. je objavljen i uspješno održan prvi start-up natječaj u sklopu sajma Web::INDUSTRIJA za koji su se prijavili deseci i deseci poslovnih kreativaca sa već realiziranim idejama. Natječaj pod imenom startUPweb 2012 održati će se i ovaj puta sa bogatim nagradama za pobjednike, te sa biranim i kompetentnim ocjenjivačkim odborom.

Ako imate novi poslovni poduhvat koji u svom poslovanju uključuje web kao platformu, ili pak još niste dobili nagradu startUPweb natječaja za realiziranu ideju, svakako se javite na ovaj natječaj i detaljno opišite svoju ideju kako bi ju ocjenjivački odbor (žiri) mogao kvalitetno evaluirati.