Priprema se 4. sajam

24.05.2011.

U toku su pripreme za četvrti sajam Web::INDUSTRIJA 2012. Pitate se - kada zakupiti svoj štand i termin predavanja, a da bude cijena povoljnija i na vrijeme? Što kažete na - danas?

S obzirom na preko 600 posjetitelja (slovima: šest stotina!) na prethodna dva sajma internetske industrije (eng. Internet Industry Expo) - 2012. godine očekuje se daljnje jačanje sajma s još više posjetitelja, izlagača te edukativnih predavanja.

Kako je internetska industrija u rastu, pa i lokalna - ali prilično fragmentirana, 4. sajam Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff je upravo mjesto gdje manje tvrtke najviše mogu doći do izražaja u šumi ponuđača koji se promoviraju samo putem weba. Budite drugačiji - budite stvarno viđeni - iskorisitite promotivnu ulogu ovog sajma u svoju korist.

Kako nastupiti na sajmu?

Svim zainteresiranim za izlaganje na sajmu Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff organizator nudi:

  1. mogućnost zakupa izlagačkog prostora - štanda (paket PROMO "EXPO" je prema procjeni organizatora najpovoljnija opcija), te
  2. mogućnost rezerviranja termina za sponzorsko predavanje na edukativnom dijelu koji će se odvijati istovremeno uz sajam, a gdje će svi zainteresirani moći pristupiti besplatno (paket PROMO "SHOW" je prema procjeni organizatora najviše tražena opcija, ali se zato brzo rasproda!).

Postoji i treća opcija koja ujedinjuje prvu i drugu (paket PROMO "MAXI" je prema procjeni organizatora najisplativija opcija).

Zašto ugovoriti izlaganje već danas?

Važno je napomenuti da, kao i svake godine do sada, cijena sva tri PROMO paketa može biti znatno niža ako ranije ugovorite i platite izlaganje. Npr. već danas! Zato dobro razmislite da odaberete što prije jedan od ponuđenih PROMO paketa.

Ovo je tek prvi popust koji možete osjetiti. Ima ih još...

Višegodišnje ugovaranje izlaganja

A pazite sad - ugovaranjem višegodišnjeg izlaganja na sajmu Web::INDUSTRIJA (npr. godine 2013., 2014., ...) dobivate JOŠ POPUSTA! Set noževa nije uključen u cijenu. ;)

Provjerite zašto i drugi ponuđači web usluga ugovaraju višegodišnje izlaganje na sajmu Web::INDUSTRIJA.

Avansno plaćanje

Na kraju, avansnim plaćanjem višegodišnjeg izlaganja (plaćanje unaprijed cjelokupnog iznosa za višegodišnje izlaganje) - cijena pada i pada. Ovaj extra popust, naravno, ne vrijedi kod jednogodišnjeg izlaganja.

Može! Koja je cijena?

Kliknite OVDJE da saznate sve o ponudi promotivnih paketa izlaganja na sajmu, pa i svim cijenama.