Otvorenje dvodnevne manifestacije Web::INDUSTRIJA 2015

11.06.2015.

Dvodnevna manifestacija Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB službeno je otvorena prije samo nekoliko minuta.

Četvrtak ujutro, 10 sati. Voditelj manifestacije, Robert Petković,  službeno je otvorio Web::INDUSTRIJU te najavio današnje prvo predavanje Gorana Radića, koji je uvodničar u ova dva business - development dana. Sudionici upravo slušaju o check-listi koja je potrebna za početak online poslovanja (startup) te će naučiti kako konkurirati na web tržištu, predavanje nosi naziv "Nejednakost na webu".

Manifestacija je zamišljena kao ležeran događaj na kojemu se izmjenjuju predavanja i kratke pauze od 10 minuta kada sudionici mogu postaviti pitanje predavaču ili jednostavno odmoriti uz gutljaj jutarne kave.

Nakon Goranovog predavanja očekuje nas predavanje koje u svom naslovu spominje kolačiće, ali se ne može pojesti: "Bezglutenski kolačići u online poslovanju: Analitika online poslovanja 101". Dubravko Blaće će nas uvesti u izrazito šaroliku temu analize online poslovanja. Očekuju nas još predavanja Sandra Lazarića ("Klijent plaća, developer se nervira, a digitalna agencija izluđuje: Google Tag Manager je rješenje") i Marina Zenića ("Kakve veze SEO i copywriting imaju s pandama i pingvinima?"), nakon kojih slijedi dodjela Masterweb nagrada u tri kategorije pa panel rasprava pod palicom Dražena Tomića u kojoj sudjeluju Dino Oreški, Saša Stanković, Robert Petković i Tomislav Skorup koji će raspršiti strasti na temi "Mobilni web ili aplikacija za mobitele? Da li je dovoljno imati mobilni web?".

Na samom kraju prvog dana očekuje vas Miroslav Varga koji će konačno progovoriti o povezanosti Google-a sa sexom na način na koji ste to jedva čekali čuti.

Sutra (petak) je na repertoaru tematika frontend & backend izrade web aplikacija gdje će vas podučiti u vašem krhkom, ali i nadograditi vaše napredno znanje; Bernard Toplak, Željko Veić, Tomislav Tipurić, Stjepan Zlodi, Igor Neuhold, Davor Debrecin, Fatos Hoti i Ivo Lukač

Kumstvu zatvaranja manifestacije svjedočiti će voditelj i moderator drugoga dana, Dino Oreški koji će nakon svih predavanja najaviti nagradnu igru za sve sudionike uz vrlo bogat nagradni fond i partnere Web::INDUSTRIJE.