Četvrtak i petak dani su edukacije i zabave

10.06.2015.

The Movie Pub centralno je mjesto ovog četvrtka i petka za kvalitetnu edukaciju uz predavanja web business i web development stručnjaka, kao i mjesto dobre zabave, glazbe i druženja za vrijeme pauza.

Što se to događa sutra i prekosutra?

Sutra i prekosutra družimo se u The Movie Pubu gdje sve prijavljene sudinike očekuju dva dana ispunjena predavanjima, druženjem i nagradnom igrom.
14 predavanja i isto toliko predavača, 1 panel rasprava uz 5 sudionika te jedno zabavno i ležerno izlaganje summa summarum su ove Web::INDUSTRIJE 2015.

Web Business Day

Sutra je na rasporedu Web Business Day koji broji četiri predavanja s panel raspravom i zabavnim izlaganjem Miroslava Varge. Točno u podne dan prelamamo dodjelom Masterweb nagrada u kategorijama Najbolji Web-dizajn, Najbolja Web-trgovina i Najbolji Web-turizam, a pobjednici osvajaju bogati nagradni paket našeg Avalona.

Web Development Day

Kao protuteža prvom danu, drugog dana je Web Development Day koji u programu broji osam predavanja, a na kraju dana zatvaramo dvodnevnu manifestaciju kada slijedi nagradna igra za sve posjetitelje. Nagradno izvlačenje i uručenje nagrada u sretne ruke vlasnika profesionalno će odraditi ljupka hostetsa Katarina kojoj je mjesto na modnim pistama, no ona se ipak odlučila za studiranje i promocijski rad.

Nagradni fond u vrijednosti 24.000 kuna

Troje sretnika razveseliti ćemo uručenjem Avalon Business paketa za one naizbirljivije, zatim imamo 4 futuristička, modno, ali i tehnologijski osvještena kišobrana od Kishe, dodjeljujemo i jednu stipendiju u iznosu od 10.000,00 kuna za Web Marketing Akademiju, a Web::Edukacija nagrađuje 10 sudionika dvodnevim seminarima u zajedničkoj vrijednosti od 20.000,00 kuna iz područja web marketinga prema vlastitom odabiru.

Registracije su zatvorene, popunjena su sva mjesta, a onima koji nisu uspjeli biti dio ove manifestacije preporučujemo da nas i dalje prate i - više sreće i registracija na vrijeme drugi put!