Web::INDUSTRIJA bez kiše, ali uz Kishu

02.06.2015.

Ne, ne prizivamo kišu, ali pozdravljamo Kishu!

Web::INDUSTRIJA je događaj drugačiji od svih drugih na koje ste navikli. Nismo upeglani do posljednjeg gumbića, ne nosimo nužno kravate i sakoe, ali se trudimo ostaviti na vas dojam koji ćete ponijeti sa sobom u ljeto, ali i u jesen.

Slijedi nam tjedan visokih temperatura zraka, sunce će zagrijavati asfalt naših gradova, sela i zaseoka, biti će toplo, vedro, sunčano, s ponekim preletom ptica koje sunčaju svoja krila. Sljedeći četvrtak i petak nas također očekuje ljetno vrijeme s takvim temperaturama. Koliko god teško dišemo, znojimo se i nosimo neugodne mokre kolutove na majicama i košuljama u predjelu pazuha, ipak se veselimo ljetu jer nas ono asocira na more, vrući pijesak, ledenu Colu (po mogućnosti Zero), taman rashlađeno pivo, sočan roštilj ili riblji meni, sunčane naočale i odmor. 

Po završetku dvodnevne manifestacije Web::INDUSTRIJA 2015 - INTERNET, FULL OF WEB kreće razdoblje godišnjih odmora kada pakiramo svoje kofere i nikako ne mislimo na kišobrane, grmljavinu, munje i pljuskove. Ljetni pljusak može biti dobar način rashlađivanja. Onaj jesenski više i ne. Da bi vas veselila i jesen sa svojim kišama i zlatnim lišćem, posljednjeg dana manifestacije, 12.06., odigrati ćemo nagradnu igru i četvero sretnika osvojiti će svjetske, pametne kišobrane Kisha koje ima već pola populacije Japana, naroda koje strepi za najnovijim tehnološkim poduhvatima i izumima.

Da Kisha nije običan i dosadan kišobran kojeg zaboravite već pri prvom izlasku iz ureda ili trgovine pa ga bez problema svaki puta zamijenite novim od uličnih prodavača za 20 kuna, predstavljamo vam izum stoljeća, kišobran koji ćete voljeti, nećete ga izgubiti jer vam on to neće dozvoliti jer on je - pametan kišobran!

Meet Kisha - the umbrella you'll never lose!

I, da, vidimo se 11. i 12.06., na ljetne i vruće dane gdje možete osvojiti kišobran koji ima srce!