Vaše mjesto Vas čeka!

05.03.2013.

Želite nastupiti na sajmu? Proučite pakete i rezervirajte svoje mjesto...

Polako nam se bliži najveći regionalni sajam Web::INDUSTRIJA 2013, koji se održava 3. travnja u zagrebačkom Hypo centru. Na sajmu će se okupiti, pod jednom kapom, profesionalci iz weba i turizma koje sjedinjujemo zajedno i ukazujemo kako turizam ne može i ne smije bez dobrog weba.

I ovog puta očekuje se velik broj posjetitelja, a predstavljanjem svoje tvrtke kroz štand ili predavanje (a možda i oboje) svi posjetitelji postaju Vaši potencijalni klijenti. Uz opuštenu je atmosferu puno lakše razgovarati i upoznati se. Ležerni razgovori mogu biti samo početak jedne nove uspješne suradnje.

Razmislite još danas da postanete izlagač ili predavač na sajmu!

Za nastup na sajmu možete odabrati jedan od 3 PROMO paketa iz ponude koje su organizatori pripremili za sve koji žele predstaviti svoje usluge ili ponudu. Posjetiteljima sajma možete se predstaviti na više načina...

Ako se publici želite obratiti kroz predavanje, u mogućnosti ste zakupiti predavanje u edukativnom programu sajma. Na taj način imate priliku predstaviti svoje usluge mnogobrojnoj publici te svim prisutnim medijima. Ovaj se paket zove "PROMO SHOW".

 

Ako mislite da je bolji način za predstavljanje zakup štanda, koji će se nalaziti neposredno ispred središnjeg ulaza dvorane u kojoj se održavaju predavanja, organizatori su za Vas pripremili i tu ponudu.

Odabirom ovog paketa, tj. zakupom izlagačkog mjesta, dobivate štand tijekom cijelog dana. Time osiguravate uočljivost svoje ponude za sve goste. Broj štandova na sajmu je ograničen, zato što prije kontaktirajte organizatore i rezervirajte svoje mjesto. Ovaj paket promocije zove se "PROMO EXPO".

Za detaljan pregled svih paketa proučite stranicu s ponudom i kontaktirajte organizatore.

Vaše mjesto na pozornici pred publikom i štand Vas čekaju! Požurite s prijavom dok Vas konkurencija nije preduhitrila!

P.S. slobodnih mjesta za izlagače ima još samo malo.