Održan prvi dan Web::INDUSTRIJE

04.04.2013.

Jučer, dana 03. travnja, uspješno je otvoren, peti po redu, sajam 'Web::INDUSTRIJA - Puni i van sezone'. Prvog dana sajma u Hypo centru se okupilo preko 300 posjetitelja.

Sajam Web::INDUSTRIJA - Puni i van sezone okupio je mnoge poznate predavače koji su svojim edukativnim i vrlo zanimljivim predavanjima brojnoj publici prenijeli znanja i najnovije trendove iz web-turizma.

Izlagači su predstavili svoju ponudu svim posjetiteljima, a u dvorani Rab cijelog su se dana održavala predavanja poznatih stručnjaka Simona Megliča, Siniše Gavrilovića, Saše Stankovića, Elizabete Roža, Kristine Črep, Jana Kameniceka, Tomislava Sinkovića i mnogih drugih.

Između predavanja posjetitelji su se mogli zasladiti slatkim Merci čokoladicama (tvrtke Storc), kavom i čajevima tvrtke Matić, kremšnitama na štandu Globaldizajna, paprenjacima i Fantasia lizalicama, Cedevitom i Kala vodom te mnogim drugim delicijama. 

Na kraju dana podijeljene su brojne vrijedne nagrade: Merci slatki poklon paketi, Degrassi vino, Koestlin paketi vafla i keksa, mjesečne članarine za fitness centar Olimp, Iskon-ov paket DUO Flat Ekspert, trodnevni wellness paket u hotelu Kaj, ručnici i majice Valamar te glavna nagrada "Romantični gastro doživljaj za dvoje" u Ilirija hotelu. 

Oko 10 h dodijelila se i Masterweb nagrada u kategoriji Web-turizam 2013. Prestižno priznanje zasluženo je dobila tvrtka LogIT. Čestitke!

Danas i sutra, održava se 5 naprednih edukacija za sve turističke djelatnike.